in , ,

Kimaradt helyzetek, döntetlen Mezőberénnyel

Mezőberény válogatottját fogadta a Hunyadi szombaton, a megyei bajnokság másodosztályában. A vendégek a 20 percben egy hazai támadásból indíthattak támadást és ha már ott voltak, Buczkó Balázs lőtt is egy gólt. Szerencsére a válasz nem sokáig váratott magára. Nynemcsok Mihály a szögletzászló mellől történt beadásából Lovas Attila bólinthatott a kapuba és egyenlített ki ezzel. A Hunyadi szárnyakat kapott ettől a góltól, olyannyira, hogy a berényiek a kapuig sem tudtak eljutni. Szűk negyedórával később ismét Nyemcsok indult meg a jobb szélen, és adott be ismét középre, ahol ismét Lovas várta a labdát, és ha már ez így bevált, ismét a kapuba továbbította a labdát. Két percre rá ismét Lovas indulhatott volna el, de lerántották. Kiss László vállalta a szabadrúgást és majdnem a felső léc alá ejtett. Alig telt el 3 perc, mikor megint Lovast keresték a labdával, aki nem sokat állított rajta, mert észrevette a kapujából jócskán kint álló kapust, akit átemelt. Kandó Balázsnak hihetetlen szerencséje volt, mert hátrafelé futva éppen annyit tudott emelkedni, hogy a léc elé bedugja a kesztyűjét, de sikerült.

A kimaradt helyzetek megbosszulták magukat. A félidő lefújása előtt Buczkó balról kapott egy labdát, amiből hatalmas gólt lőtt. Ezzel az eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok. A második félidőben nem esett gól, így a mérkőzés 2–2-es döntetlennel zárult.

Békésszentandrási Hunyadi MSE–Mezőberényi FC 2–2 (2–2)

Wéber Csaba, Borgulya János, Bobvos Ferenc, Rusz Zoltán (46’ Bencsik Attila), Kiss Péter János, Kiss László, Rácz Attila, Kovács Norbert (88’ Pisont András), Lovas Attila, Kiss Tibor, Nyemcsok Mihály

Kispad: Pisont András játékos-edző

Gól: 22’ és 36’ Lovas Attila, ill. 20’ és 44’ Buczkó Balázs

Vélemény, hozzászólás?

Középiskolások a vádlottak padjában

Szarvasi gépírók a világbajnokság főpróbáján