in , ,

Emberhátrányban, kihagyott büntetővel is nyert a Szarvas

Furár Róbert gólja

Az elején a csapatok kóstolgatták egymást, helyzetet nem igazán tudott kidolgozni egyik fél sem. A szarvasiak kezdeményeztek többet, még is szűk félóra elteltével egy szöglet után Danczik a hosszú sarokba csúsztatta a labdát. Gyorsan jött az egyenlítés is Furár révén, akinek egy távoli lövése akadt meg a bal alsó sarokban. Folyamatosan a vendégek térfelén pattogott a labda, a 39. percben azonban még büntetőből sem tudtak a szarvasiak gólt elérni.

A második félidőben a vendégcsapat teljesen visszaállt a saját térfelére és kontrákból próbált eredményes lenni. Ennek megfelelően felváltva forogtak veszélyben a kapuk. Az utolsó negyedórában Göblyösék nagy rumlit rendeztek Kiri kapuja előtt, de a hálóig nem tudták eljuttatni a labdát. A végére még emberelőnybe is került a Jamina, a győzelmet mégis a hazaiak szerezték meg, miután gólkirály-jelöltjük a bal összekötő helyéről, kissé kisodródva a hosszú sarokba lőtt. Döntetlen színezetű mérkőzés volt, amelyen egy remek egyéni teljesítménnyel bizonyult eredményesebbnek a Szarvas.

Szarvasi FC–Frühwald-Jamina SE 2–1 (1–1)

Szarvas, 150 néző. V.: Juhász.

Szarvas: Kiri – Darida N., Bogdán G. (Bakos), Zima, Nagy R. (Bogdán P.), Filyó, Furár, Szikora, Kovács S., Janurik, Zsíros. Edző: Rétes Pál.

Jamina: Vastagh – Ulrich, Göblyös, Szűcs (Cakaj), Tárnok, Kerekes, Barna, Petri (Kondacs), Hídvégi (Rotár), Nyúl, Danczik. Edző: Vantara Zoltán.

Gólszerző: Furár (32., 87.), ill. Danczik (28.). Kiállítva: Janurik (86). Ifi: 2–2.

(Kepenyes György)

Két versenyről kilenc érem

A Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark téli programjai