in , ,

A vártnál magabiztosabb győzelem született

Hazai közönség előtt megnyerte az NB II-es női kézilabda-bajnokság vasárnapi rangadóját a szarvasi csapat, ezzel megerősítette pozícióját az élmezőnyben, sőt vesztett pontok tekintetében utol is érte a most legyőzött orosházi fiatalokat.

Kezdettől fogva a hazaiak akarata érvényesült, a szarvasiak jó védekezéssel és remek kapusteljesítménnyel magabiztosan őrizték előnyüket, ami a 20. percben 12–8-nál volt a legjelentősebb. Sokáig szünet után is megmaradt ez a különbség, a félidő derekán azonban néhány rossz hazai megoldás után kiegyenlítettek a lelkesen küzdő orosháziak (16–16). Ezt követően azonban ők is „leültek”, így a rutinos szarvasiak gyorsan visszaállították a korábbi állapotot (19–16). A végső „tőrdöfést” Kasik bravúros védései jelentették a fiatal vendégek számára, akik a hajrára el is fáradtak, így az 55. percre kialakult az addigi legnagyobb különbség (26–20), amin már csak kozmetikázni tudtak Mikus István tanítványai.

Szarvasi NKK-Orosházi NKC II. 27–24 (15–13)

Szarvas: KASIK – BUZÁSI 8, Lukoviczki 4 (1), Zelei 6 (2), Hajdu, Gábor 6, Bagi 2. Csere: Juhos (kapus), Molnár K., Radnóti 1, Tóth A., Kondacs, Krizsán, Agbaria. Edző: Barna Károly. Az Orosháza legjobb góldobói: Balogh V. 9 (4), Szöllősi Dalma 5, Kónya 3.

Kiállítások: 4, ill. 4 perc. Hétméteresek: 3/3, ill. 4/4.

Nyári Mihály

GFF gyakorlóovisok focisikere a Szent Anna focikupán

Elege lett a médiából: Szíj Melinda csak az éneklésre koncentrál