Connect with us

Hírek

Játék, mozgás, kikapcsolódás – Játszótéravatás a Benkában

Nagy öröm érte iskolánk tanulóit a 2014/2015-ös tanév szeptemberének első napjaiban. Elkészült a játszótér, amely az uniós elvárásoknak is megfelel.

Esztétikus, barátságos játszóparkot sikerült kialakítani az általános iskola tanulóinak, akik a tanulási idő végeztével a fákkal körülvett területen pihenhetik ki fáradalmaikat. A „Háromtornyú mászóvár” mászás, csúszás, egyensúlyozás és erősítő jellegű mozgásra ad lehetőséget, mely játékosan fejleszti tanulóink mozgáskultúráját.

Már évek óta az iskola tervei között szerepelt egy korszerű, ütésálló burkolattal borított udvar kialakítása. Nagy öröm volt számunkra, hogy a felső tagozatosok részére átadhattunk egy erősítő, ügyességfejlesztő pályát, ami messze a várakozásunkat felülmúlva népszerű lett tanulóink körében. Az iskola szülői egyesülete a hulladékgyűjtésből befolyt összeggel állt a terv mellé és segítette anyagilag is a felújítást.

Az avatáson mindenki örömmel szemlélte az új játékokat, a nagyobb gumifelülettel borított területet pillanatok alatt birtokba is vették a gyerekek.

Köszönjük mindenkinek a támogatást!

Kiemelt

Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Bemutatkoztak Pósa Zsolt és Arnóczki Csaba György jobbikos képviselőjelöltek

Politika

Timkó János (Fotó: Valló Zoltán) Timkó János (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe az álszent, csaló, szerepében Timkó János

Szarvas

OB II-es csapatunknak lezárult a teniszévad

Sport

Újraéled a tradicionális kardvívás Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

2014. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Friss

Connect