Connect with us

Hírek

Játék, mozgás, kikapcsolódás – Játszótéravatás a Benkában

Nagy öröm érte iskolánk tanulóit a 2014/2015-ös tanév szeptemberének első napjaiban. Elkészült a játszótér, amely az uniós elvárásoknak is megfelel.

Esztétikus, barátságos játszóparkot sikerült kialakítani az általános iskola tanulóinak, akik a tanulási idő végeztével a fákkal körülvett területen pihenhetik ki fáradalmaikat. A „Háromtornyú mászóvár” mászás, csúszás, egyensúlyozás és erősítő jellegű mozgásra ad lehetőséget, mely játékosan fejleszti tanulóink mozgáskultúráját.

Már évek óta az iskola tervei között szerepelt egy korszerű, ütésálló burkolattal borított udvar kialakítása. Nagy öröm volt számunkra, hogy a felső tagozatosok részére átadhattunk egy erősítő, ügyességfejlesztő pályát, ami messze a várakozásunkat felülmúlva népszerű lett tanulóink körében. Az iskola szülői egyesülete a hulladékgyűjtésből befolyt összeggel állt a terv mellé és segítette anyagilag is a felújítást.

Az avatáson mindenki örömmel szemlélte az új játékokat, a nagyobb gumifelülettel borított területet pillanatok alatt birtokba is vették a gyerekek.

Köszönjük mindenkinek a támogatást!

Kiemelt

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Nem jól kezdődik a tavaszi szezon női kézilabdázóinknál

Sport

Dr. Futó Zoltán dékán (SZIE ÁGK), mögötte dr. Kozma Gábor rektor (GFF) (Fotó: Zentai Péter) Dr. Futó Zoltán dékán (SZIE ÁGK), mögötte dr. Kozma Gábor rektor (GFF) (Fotó: Zentai Péter)

A Tessedik Campus is szóba került a kihelyezett megyegyűlésen

Békés megye

Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió

Newjság vs. Szarvas Város Önkormányzata: 0–1

Szarvas

Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán) Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán)

Sportolóként és emberként is példát mutat Szántosi Dávid

Sport

Hirdetés

Archívum

2014. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Friss

Connect