Connect with us

Hírek

Kevésnek bizonyult a hatgólos előny

Váratlan pontot vesztettek a szarvasi női kézilabdázók a hétvégi hazai NB II-es bajnoki mérkőzésen. A csapat 40 percnyi játékkal hatgólos előnyre tett szert, azt követően viszont teljes lett a káosz a pályán, a végén pedig már a pontmentésért is vért kellett izzadnia!

Fegyelmezett védekezéssel kezdett a hazai gárda, az első negyedórát ennek eredményeként 7–4-re hozta. A vásárhelyiek kapujában egyre inkább elkapta a fonalat Kothencz, a védekezés fellazult, így 7–6-ra felzárkóztak a látogatók. A félidő végére összekapta magát a szarvasi csapat, emberhátrányból is eredményes tudott lenni, így megnyugtató előnyre tett szert a szünetig. A folytatásra is megmaradt ez a lendület, a 40. percben az addigi legnagyobb különbség alakult ki a két csapat között (17–11). Hazai szemszögből rémálomszerűen alakult a folytatás, hiszen 12 percen át gólképtelennek bizonyult a csapat, hibát hibára halmozva támadásban. Ezt kihasználva a vendégek az 52. percre két gólra feljöttek és rövidesen egyenlíteniük is sikerült (18–18). Újabb hat percen át egyik fél sem talált a kapuba, aztán egy háromszor dobatott büntetőből átvették a vezetést is a vásárhelyiek, a szarvasi lányoknak csak a végjátékban sikerült egyenlíteniük.

A második félidő talán kiérdemelne egy higgadt értékelést.

Szarvasi NKK–Hódmezővásárhelyi LKC 19–19 (12–8)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 100 néző. Vezette: Járdi, Turák. Szarvas: KASIK – Buzási 5 (1), Lukoviczki 3, Zelei, Hajdu 2, Gábor 7, Bagi 1. Csere: Juhos (kapus), Krizsán, Radnóti, Tóth, Kondacs, Molnár 1. Edző: Barna Károly. A Hódmezővásárhely legjobb góldobói: Németh 5 (3), Tószegi 4. Kiállítások: 10, ill. 2 perc. Hétméteresek: 4/1, ill. 5/4.

Nyári Mihály

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Nem jól kezdődik a tavaszi szezon női kézilabdázóinknál

Sport

Dr. Futó Zoltán dékán (SZIE ÁGK), mögötte dr. Kozma Gábor rektor (GFF) (Fotó: Zentai Péter) Dr. Futó Zoltán dékán (SZIE ÁGK), mögötte dr. Kozma Gábor rektor (GFF) (Fotó: Zentai Péter)

A Tessedik Campus is szóba került a kihelyezett megyegyűlésen

Békés megye

Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió

Newjság vs. Szarvas Város Önkormányzata: 0–1

Szarvas

Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán) Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán)

Sportolóként és emberként is példát mutat Szántosi Dávid

Sport

Hirdetés

Archívum

2014. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Friss

Connect