Connect with us

Hírek

Három személlyel kapcsolatos témát érintett a Jobbik

Béni Éva, Samu Tamás Gergő és Arnóczki Csaba

Három témát érintett a Jobbik sajtótájékoztatóján Samu Tamás Gergő és Arnóczki Csaba alelnök. Elsőként a szarvasi képviselő-testület egyik döntését kifogásolta, amiben az ülésről távol levő Hodálik Pál alpolgármester és a jobbikos Gajdos Attila kivételével egyhangúlag megszavaztak Babák Mihály polgármesternek 5 havi illetményének megfelelő jutalmat. Ők ezt a városrehabilitációval kapcsolatos problémák miatt nem tartják indokoltnak. A jutalmazást a NACSE színeiben frissen megválasztott Dobruczky Zsolt terjesztett elő. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy a meghirdetett új lendület alábbhagyott, és az új képviselő is beállt a sorba.

Másodikként a Hodálik Pál alpolgármestert érintő korrupció-gyanús ügyet vette elő Samu Tamás Gergő. Igaz, alpolgármesterünk tagadta, de nem cáfolta a vádat, mondta a Jobbik elnöke, ezért ő javasolná, hogy álljon ki a nyilvánosság elé, és tisztázza magát.

A harmadik témában Arnóczki Csaba nyilatkozott meg, aki Nagy Nikoletta helyett az Ifjúsági és Sport Bizottság külsős tagjának a mellette helyet foglaló pártoktól független Béni Évát javasolta, aki indult az őszi választáson, és egyetlen teljesen független jelöltként nagyon jól szerepelt, emellett kosárlabdázott és edzősködött is. Azzal kapcsolatban magyarázatot várna a Jobbik alelnöke Babák Mihály polgármestertől, hogy indítványára miért került át az eredetileg a Szociális, Családügyi, Egészségügyi- és Nemzetiségi Bizottságba delegált Nagy Nikoletta a sportbizottságba.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Bemutatkoztak Pósa Zsolt és Arnóczki Csaba György jobbikos képviselőjelöltek

Politika

Timkó János (Fotó: Valló Zoltán) Timkó János (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe az álszent, csaló, szerepében Timkó János

Szarvas

OB II-es csapatunknak lezárult a teniszévad

Sport

Újraéled a tradicionális kardvívás Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

2014. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Friss

Connect