Connect with us

Hírek

Három személlyel kapcsolatos témát érintett a Jobbik

Béni Éva, Samu Tamás Gergő és Arnóczki Csaba

Három témát érintett a Jobbik sajtótájékoztatóján Samu Tamás Gergő és Arnóczki Csaba alelnök. Elsőként a szarvasi képviselő-testület egyik döntését kifogásolta, amiben az ülésről távol levő Hodálik Pál alpolgármester és a jobbikos Gajdos Attila kivételével egyhangúlag megszavaztak Babák Mihály polgármesternek 5 havi illetményének megfelelő jutalmat. Ők ezt a városrehabilitációval kapcsolatos problémák miatt nem tartják indokoltnak. A jutalmazást a NACSE színeiben frissen megválasztott Dobruczky Zsolt terjesztett elő. Ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy a meghirdetett új lendület alábbhagyott, és az új képviselő is beállt a sorba.

Másodikként a Hodálik Pál alpolgármestert érintő korrupció-gyanús ügyet vette elő Samu Tamás Gergő. Igaz, alpolgármesterünk tagadta, de nem cáfolta a vádat, mondta a Jobbik elnöke, ezért ő javasolná, hogy álljon ki a nyilvánosság elé, és tisztázza magát.

A harmadik témában Arnóczki Csaba nyilatkozott meg, aki Nagy Nikoletta helyett az Ifjúsági és Sport Bizottság külsős tagjának a mellette helyet foglaló pártoktól független Béni Évát javasolta, aki indult az őszi választáson, és egyetlen teljesen független jelöltként nagyon jól szerepelt, emellett kosárlabdázott és edzősködött is. Azzal kapcsolatban magyarázatot várna a Jobbik alelnöke Babák Mihály polgármestertől, hogy indítványára miért került át az eredetileg a Szociális, Családügyi, Egészségügyi- és Nemzetiségi Bizottságba delegált Nagy Nikoletta a sportbizottságba.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Nem jól kezdődik a tavaszi szezon női kézilabdázóinknál

Sport

Dr. Futó Zoltán dékán (SZIE ÁGK), mögötte dr. Kozma Gábor rektor (GFF) (Fotó: Zentai Péter) Dr. Futó Zoltán dékán (SZIE ÁGK), mögötte dr. Kozma Gábor rektor (GFF) (Fotó: Zentai Péter)

A Tessedik Campus is szóba került a kihelyezett megyegyűlésen

Békés megye

Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió

Newjság vs. Szarvas Város Önkormányzata: 0–1

Szarvas

Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán) Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán)

Sportolóként és emberként is példát mutat Szántosi Dávid

Sport

Hirdetés

Archívum

2014. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Friss

Connect