in , ,

A csabacsűdi ovisok rajzai díszítik a Coopokat

A Tisza-Coop Zrt. által kiírt Coop Mikulás rajzpályázatra a beérkezett több száz pályamunkából a legjobb 50 közé választotta a zsűri, ötletesség és a minőségi kivitelezés alapján a csabacsűdi Hársliget Óvoda középső csoportjának munkáját. A gyerekek óvónőjük, Molnár Péterné inspirálására nagyon kedvelik a vizuális tevékenységeket, szívesen és ügyesen munkálkodnak. Az óvodások a megérdemelt, várva-várt ajándékaikat a boltvezetőtől Kerek Mihálynétól és a mikulástól kapták meg.

Az előző évekhez hasonlóan újra meghívást kaptak a Hársliget Óvoda óvodásai, hogy karácsony témájú rajzaikkal díszítsék fel a csabacsűdi és az örménykúti Coop ABC üzletek kirakatát. Az óvodában a gyerekek elmélyülten, egész héten keresztül készítették változatos technikákkal rajzaikat. A gyermekcsoportok életkori sajátosságaiknak megfelelő fejlettségi szinten alkották meg az óvónők segítségével a színes, adventi témájú alkotásaikat.

A Coop ABC helyi boltvezető helyettese, Bobvos Pálné, Böbi néni és munkatársai kellemes ünnepi hangulatot teremtettek a boltban. Az óvodások a rajzaikkal, és csoportonként karácsonyi témájú énekekkel, versekkel lepték meg az eladókat és a bolt vásárlóit. A megható pillanatok után szaloncukorral díjazták a gyermekeket.

Az advent időszaka, a karácsonyi hangulat megteremtése az óvodai életben az érzelmi nevelés kulcsfontosságú feladata. Az érzelmi ráhangolódás az ünnep közeledtével a szülőkkel együttes feladatunk. A harmadik alkalommal megvalósuló rendezvény is hozzájárult ezen nevelési munka elmélyítéséhez.

A gyerekek szüleikkel, örömmel tekintik meg nap-mint nap rajzaikat a bolt felé haladva.

Kórógyi Angyalka

Teljesült Anita karácsonyi álma

Boszorkányok lepték el a múzeumot