Connect with us

Hírek

Átadták az Év Sportolója kupákat

1999 óta folyamatosan megszervezi a Szarvas és Vidéke Hetilap sport-rovata – a hivatal ifjúsági és sportügyekkel foglalkozó munkatársainak a segítségével – az Év Sportolója szavazást, így idén tizenhatodik alkalommal vehették át a legtöbb szavazatot kapó sportolók a februári testületi ülésen a polgármestertől, Babák Mihálytól valamint az Ifjúsági és Sportbizottság elnökétől, Giricz Katalintól a kupákat.

Február 19-én, a testületi ülést megelőzően Boros Bence, a Polgármesteri Hivatal ifjúsági és sportreferense ismertette a januárban lezajlott szavazás eredményeit, majd a sportolók átvették a kupákat.

Amint arról február 5-én megjelent számunkban részletesen beszámoltunk, a hölgyeknél az ifjú kajakos, Lehoczky Renáta végzett az élen, méghozzá jelentős szavazattöbbséggel utasította maga mögé az aerobikos Uhljar Jankát, valamint az asztaliteniszező Csernik Pálmát. A férfiaknál is egy kajakos, Grivalszki Tamás végzett a képzeletbeli dobogó tetején, igen komoly fölénnyel elnyerve olvasóink bizalmát. A második és harmadik helyen Furár Róbert és Rohony Márk személyében labdarúgó végzett. A díjátadón Furár Róbert nem tudott részt venni, ezért a fotókon Rohony Márk két serleggel látható.

Tatai László / Szarvas és Vidéke

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fényszarvas

Szarvas

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé

Szarvas

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Éppen megúsztuk klímalázadás nélkül a Mikulás látogatását

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2015. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kategóriák

Friss

Connect