Connect with us

Cervinus Teátrum

A szarvasiak torkán is megakadtak

Bármilyen meglepő, maga az ország miniszterelnöke is megtisztelte jelenlétével a Bagi-Nacsa Showt. De február 23-án nemcsak a közélet, hanem a zenész-és celebvilág szereplői is kaptak egy nagy adag fricskát a két közismert humoristától, ill. ha már a nézők közé merészkedett, Szarvas város polgármesterét sem kímélték.

A nagy nevettetők 1995 óta fogják egymás kezét. Tizenévesen egy gimnáziumi házibuliban találkoztak először, ahol Iván éppen a spontán fellépőket zsűrizte. Köztük volt Olivér is, akinek a szereplése annyira megtetszett neki, hogy később odament hozzá, és megkérdezte, nem lenne-e kedve duóban folytatni. Azóta megjárták már a Humorfesztivált és a színházi világot is, 2003-tól, a Banánhéj c. műsor indulása óta pedig karrierjük szinte töretlen.

– Szerintem minden előadóművész valahol kételkedik magában – osztja meg Bagi Iván az elmúlt húsz év nehézségeit. Ezért is jó, hogy ketten vagyunk. Az egyikünk mindig kicsit objektívebben szemlélte a valóságot. Épp most született egy érdekes kutatás, mely szerint az ember szorongásinak 98%-a nem reális. Vagyis reálisan szerintem sohasem legyintett meg bennünket a „bukás” szele. Mindig azt láttuk, hogyha szorgalmasak, kreatívak vagyunk, és igyekszünk minél alázatosabban hozzáállni a szakmához, akkor jól mennek az ügyeink.

A Cervinus Teátrum közönsége sem hagyta cserben a poéngyárosokat. A nézők egy része aktív részese volt a műsornak, ki önszántából, ki pedig egy-egy jellegzetes ruhadarabból, késésből vagy az előadás alatt elfogyasztott, nagy mennyiségű popcornból kifolyólag. A színpadon egymást váltották a sztárok, akik közül pl. Győzike, Uri Geller vagy Korda György sem hiányozhatott.

Az elválaszthatatlan kettős 2011 óta a közszolgálati televízióra költözött, ahol kéthetente jelentkezik legújabb produkciójukkal, a Szálka, avagy Bagi-Nacsa megakad a torkán című műsorral.

– Én magam örültem a köztévének, mert már kicsit belefásultunk a bulvárhumorba – árulja el Iván a jelen állapotról. Ugyan itt is helyet kap a bulvár, de már lehet sokkal intelligensebb és finomabb poénokkal is lehet dolgozni. Én úgy látom, nem biztos, hogy a bulvármédiából minden celeb megérdemli, hogy parodizálják. A kereskedelmi televízióban azonban rajtunk lenne az a presszió, hogy foglalkozzunk velük. Itt ezzel szemben jobban kiteljesedhetünk.

A páros szőkébbik fele a villáminterjú végén hozzátette, ebben a szakmában nem lehet hosszútávra tervezni. Ennek ellenére úgy látja, most a helyükön vannak, amelyet szeretnének minél tovább megőrizni.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fábián Janka (Fotó: Babák Zoltán) Fábián Janka (Fotó: Babák Zoltán)

A romantikus történelmi regények írónője volt a könyvtár vendége

Szarvas

Dr. Melis János címzetes főjegyző és Babák Mihály polgármester (Fotó: Hegedűs Éva) Dr. Melis János címzetes főjegyző és Babák Mihály polgármester (Fotó: Hegedűs Éva)

Babák Mihály szerint jó konstellációjú képviselő-testület alakult ki

Politika

Újabb diákolimpiai érem, ezúttal kötöttfogásban

Sport

Fotó: Rácz István Fotó: Rácz István

Tejfeldolgozó üzemet avatott a Szarvasi Agrár Zrt.

Gazdaság

Hirdetés

Archívum

2015. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

Kategóriák

Friss

Connect