Connect with us

Hírek

A megszokott remek hangulat maradt az új helyszínen is

Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány február 21-én rendezte meg a hagyományos bálját. A program megszervezésében, az előkészületekben a több éves rutin magabiztossága kissé alább hagyott, hiszen most először vártuk a vendégeket az iskola új épületébe. Szinte az első bálozó izgalmával készült az intézmény minden dolgozója, tanulója, szülői közössége. Az átfestett aula gyertyafényes báli dekorációt kapott, és nem csak ez a rész, hanem a galéria is megtelt a szépen terített asztalokkal.

A közel kétszáz vendéget Kohut Andrásné intézményvezető asszony és Gál Roland, a Szarvas Járási Hivatal vezetője köszöntötte. Örömüket fejezték ki és köszönetet mondtak a megjelenteknek a szakképzés támogatásáért, az iskolának nyújtott segítségükért, az odafigyelésükért, amellyel nyomon követik az intézményben folyó nevelő- oktató munkát.

Az Alapítvány folytatta azt a hagyományát, hogy a kiválóan helyt álló kollegáknak oklevéllel köszönte meg a munkáját. Idén Adamik Csilla, Bakulya Anna, Czerjak Ilona, Harmati Annamária, Varga Tímea, Hornok László és Trabach János vehette át ezt az elismerést.

A diák műsor a retro jegyében állt össze. Hangulatos ének- táncos számok, elegáns keringő, frizura-smink bemutató, dallamos harmonika szó alapozta meg a hajnalig tartó vidám hangulatot.

A föllépő diákokon túl a többiek is nagy létszámban kivették a részüket a bállal kapcsolatos tevékenységekben: berendeztek, terítettek, dekoráltak, süteményt sütöttek, vendéget fogadtak, felszolgáltak, frizura bemutatóval, asztalos munkákkal készültek, tombolát árultak.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a bálozó vendégeink nagyon jól érezték magukat, elismerően nyugtázták kísérletünket. Kiváló helyszínnek bizonyult a kellemes szórakozáshoz, barátkozáshoz az iskola nagyméretű aulája és alkalomhoz berendezett büfé-társalgója. Finom volt a vacsora, remek volt a zenekar és nagyon sok tombolát lehetett nyerni.

Az alapítványi bálat megtisztelő résztvevőknek, vendégeknek és minden további támogatónak ezúton is köszönjük a szakképzésünk támogatását, hogy szívügyüknek tartják a fiatalok szakmai felkészülését, a munka világában a talpraesett, jól teljesítő szakemberek megbecsülését.

Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány Kuratóriuma

és az iskola vezetősége, nevelő testülete

Kiemelt

Ismét dobogón a felnőttek

Sport

Bronzéremmel mutatkozott be Frankó Dániel az U21-ben

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Nem jól kezdődik a tavaszi szezon női kézilabdázóinknál

Sport

Dr. Futó Zoltán dékán (SZIE ÁGK), mögötte dr. Kozma Gábor rektor (GFF) (Fotó: Zentai Péter) Dr. Futó Zoltán dékán (SZIE ÁGK), mögötte dr. Kozma Gábor rektor (GFF) (Fotó: Zentai Péter)

A Tessedik Campus is szóba került a kihelyezett megyegyűlésen

Békés megye

Hirdetés

Archívum

2015. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect