Connect with us

Hírek

Jól indult a mérkőzés

Egyet több a lyuk az ünnepek és szabadnapok miatt indokolatlanul elnyúló NB II-es női kézilabda-bajnokságban, ahol a szegediek nélkül zajlanak tovább a küzdelmek, miután az élvonalban szereplő Tisza-partiak visszaléptették junior csapatukat, így azok eddigi eredményeit törölték. A szarvasi lányok a múlt heti szabadnap után, idei első hazai fellépésüket némi meglepetésre vereséggel zárták.

Pedig jól indultak a szarvasiak, a kezdeti lendületbe még emberhátrány és elhibázott büntető is belefért, a 15. percben így is 10–6-os állást mutatott az eredményjelző. Ekkor azonban két ajándékba kapott labdával felzárkóztak a vendégek, és újabb két emberelőnyt kihasználva, a 22. percre ledolgozták hátrányukat (12–12). A félidő hátralévő részében felváltva estek a találatok, egállal is fordultak a csapatok.

Szünet után a KSI lerohanásokból három gyors találattal terhelte meg a frissen beálló Juhos kapuját. A hazaiaknak elsősorban a tarthatatlan szélső, Bagi Kata jelentett megoldhatatlan gondot, aki szórta a gólokat. Egy jó szériát kifogva, az addig „jegelt” Zelei vezérletével így is sikerült kiegyenlíteniük a szarvasiaknak (40. p.: 22–22), de ettől kezdve tulajdonképpen csak a vendégek voltak a pályán. A hazaiak védekezése szétesett, így az utolsó 10 percben a gyorsabb és frissebb látogatók szinte számolatlanul lőtték a gólokat.

Összességében az NKK részéről nem a góllövéssel volt a gond, sokkal inkább a fáradtsággal és a megfelelő minőségű védekezés hiányával.

Szarvasi NKK–KSI 33–36 (17–17)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 150 néző. Vezette: Kazi, Kiss Cs.

Szarvas: Kasik – Buzási 5, Radnóti 6, Lukoviczki 5 (1), Hajdu 6, Gábor 6, Bagi L. Csere: Juhos (kapus), Zelei 5, Kondacs, Molnár, Krizsán, Tóth A. Edző: Barna Károly. A KSI legjobb góldobói: Bagi K. 11, Rausch 6 (1).

Nyári Mihály

Kiemelt

Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Bemutatkoztak Pósa Zsolt és Arnóczki Csaba György jobbikos képviselőjelöltek

Politika

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Utolsó percben szépített Endrefalvi

Csabacsűd

Timkó János (Fotó: Valló Zoltán) Timkó János (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe az álszent, csaló, szerepében Timkó János

Szarvas

OB II-es csapatunknak lezárult a teniszévad

Sport

Hirdetés

Archívum

2015. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect