Connect with us

Csabacsűd

Jól kezdte a tavaszi idényt a Csabacsűd SE

Bakró Géza szemben és Nagy Roland (Cánó) háttal

Gyors góllal szerezték meg a vezetést a csabacsűdiek a Tótkomlósi TC ellen játszott szombati idénynyitó mérkőzésükön. A játékoscserék mintha új lendületet adtak volna a hazaiaknak. Az 5. percben a csűdiek színeiben első mérkőzésén pályára lépő Kiss László szabadrúgása kijött Miklós Máté kapusról, pont az érkező Bakró Géza és Nagy Roland (Cánó) elé. Előbbi az ajándéklabdát a kapuba továbbítva megszerezte a csabacsűdiek kabalagólját.

A tavaszi fordulóra Kiss László mellett több szentandrási is érkezett a Csabacsűd SE-hez. Elsősorban Pisont András edző, aki Kiss Laci mellett hozta Kasik Viktort, Nyemcsok Mihályt és Tasi Norbertet is. A csatársorba a Szentandrásra távozó Virág Imre (Öpi) helyére Nagy Rolandot, Cánót igazolták le. A további felállás nagyjából változatlan maradt. Az viszonylag gyorsan kiderült, hogy a fű minőségének ellenőrzése továbbra is Kasnyik Dávidra marad, de nem sokáig, mert mintha az ifjú csatár felszedett volna némi izmot a szezonzárás óta.

A jóiramú mérkőzés második félidejében Cánó is jelezte, hogy igyekszik megszolgálni a bizalmat, bemutatkozott egy góllal, majd Pásztor Dávid volt még eredményes. A tótkomlósi Péli Tamás találatával a mérkőzés 3:1-gyel zárult.

Csabacsűd SE–Tótkomlósi TC 3–1 (1–0)

Megye I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Csabacsűd, 200 néző. V.: Szűcs Zs. Csabacsűd: Kasik – Sovány, Szilágyi D. (Pásztor), András, Szilágyi B. – Kiss L., Tasi (Sándor) – Nyemcsok (Viszkok), Bakró, Nagy R. – Kasnyik. Edző: Pisont András. Gól: Bakró (5.), Nagy R. (67.), András (81.), ill. Péli (75.). Jók: Szilágyi D., Bakró, Kiss L., Szilágyi B., Sovány. Ifi: 2–1.

Pisont András: – A győzelem volt a legfontosabb, amit megérdemelten értünk el, mivel többet tettünk a sikerért.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Ismét dobogón a felnőttek

Sport

Bronzéremmel mutatkozott be Frankó Dániel az U21-ben

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Nem jól kezdődik a tavaszi szezon női kézilabdázóinknál

Sport

Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán) Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán)

Sportolóként és emberként is példát mutat Szántosi Dávid

Sport

Hirdetés

Archívum

2015. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect