Connect with us

Hírek

Jól szerepelt Podani Milán a HUNGEXPO-n

Podani Milán

Március 21-én elrajtolt a MAMS stunt rider (motoros akrobata) igazolt versenyzőinek nyílt magyar bajnoksága. Az első fordulót az idén is a Hungexpo területén az AUTÓ, MOTOR ÉS TUNING SHOW keretében rendezték meg. Kellemes tavaszi időben ezres néző szám előtt, ideálisnak nem mondható pályán mérték össze képességeiket juniortól felnőtt kategóriáig az extrém sport szerelmesei.

Milán intenzív erőnléti edzésmunkával és kitartó motoros tréninggel sok videó elemzéssel készült. Az új idényre felújította motorjait is, amelyek még nem a szíve szerint muzsikálnak. Versenyzését egy műszaki hiba alaposan meg is nehezítette – a fékkarból letört egy darab az egyik motoron a bemelegítés alatt. Idén már az első fordulóban is bedobott több új elemet, amelyekkel sokat kockáztatott. Kiélezett versenyben az I. fordulót a 2. helyen zárta. Gratulálunk a helyezéshez, további sikeres versenyzést kívánunk!

manager

Kiemelt

Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Bemutatkoztak Pósa Zsolt és Arnóczki Csaba György jobbikos képviselőjelöltek

Politika

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Utolsó percben szépített Endrefalvi

Csabacsűd

Timkó János (Fotó: Valló Zoltán) Timkó János (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe az álszent, csaló, szerepében Timkó János

Szarvas

OB II-es csapatunknak lezárult a teniszévad

Sport

Hirdetés

Archívum

2015. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect