Connect with us

Csabacsűd

Három pontot vitt haza a Jamina Csabacsűdről

Nagy Roland Márió (Cánó)

A Jamina SE-t fogadta otthonában a Csabacsűd SE vasárnap délután. A tabella végén táborozó csabaiak nem jöttek feltett kézzel. Hamar felmérték, hogy a játékoscserék után még magukat kereső csabacsűdiekkel szemben van keresnivalójuk. Elszántságukat csak megtámasztotta Petri Csaba második percben lőtt gólja, ami kicsit meglepte a vendéglátókat, akiknél még nem állt össze a gépezet, viszont motivációjuk mit sem változott.

Szerencsére a 8. percben Kasnyik Dávid egy fejessel visszaállította a hazaiak önbizalmát, de az öröm rövi ideig tartott, mert a 17. percben a csabaiak ismét a hálóba találtak. A mindkét részről lendületes félidőben a játék hevében egy díjkiosztóra is sor került. Mihálik játékvezető átadta Nyúl Gábornak a mérkőzés legjobb színészi alakításáért járó Oscart.

A második félidő végére a vendégek jobban elkészültek az erejükkel, de a 77. percben egy büntetőből tovább tudták növelni előnyüket. Sajnos az már kevés volt a pontmentéshez, hogy két percre rá Cánó is betalált a Jamina hálója. A csabacsűdiek igyekeztek visszakerülni a játékba, de a túl sok kihagyott helyzet miatt a pontmentés nem jött össze, pedig alkalom adódott, de azok vagy kicsivel a kapufán kívül, vagy azon haltak el.

A 20. forduló után a Csabacsűd SE a 10. helyen várja a következő fordulót, amikor Szarvason lépnek pályára a szomszédvárak mérkőzésén, ahol már szinte mindenki játszott mindenkivel egy csapatban. A Szarvasi FC is kapott egy hármast a hétvégén Körösladányban, de még így is 16 ponttal előrébb, a tabella 4. helyéről várja szombaton 16:30-tól a korábbi társakat.

Csabacsűd SE – Jamina SE 2-3 (1-2)

Csabacsűd SE: Jansik János, Sovány Pál, Szilágyi Dániel, András Attila Xavér, Szilágyi Balázs (69’ Viszkok Gábor), Kiss László, Tasi Norbert Sándor, Nyemcsok Mihály, Bakró Géza Attila, Nagy Roland Márió, Kasnyik Dávid

Kispad: Pisont András vezetőedző, Hajdu István gyúró

Pisont András: — Szerencsétlen gólokat kaptunk, futottunk az eredmény után. A játék alapján meg lehetett volna a pontszerzés, de a nagy helyzeteket kihagytuk.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Ismét dobogón a felnőttek

Sport

Bronzéremmel mutatkozott be Frankó Dániel az U21-ben

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Nem jól kezdődik a tavaszi szezon női kézilabdázóinknál

Sport

Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán) Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán)

Sportolóként és emberként is példát mutat Szántosi Dávid

Sport

Hirdetés

Archívum

2015. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect