Connect with us

Hírek

Podani Milán Pécs után Kunmadarason is a dobogó legfelső fokán

Podani Milán

2015. április 25-én a pécsi Expo Center adott otthont a IV. Szezonnyitó Gurulás és Motoros napnak. Sok látványos és hasznos motoros program keretében rendezték meg a stunt riding meghívásos bajnokságot is. Igazi nyárias időben több ezer bel- és külföldi motorbarát találkozott és családiasan töltött el egy városi felvonulással is színesített kellemes napot.

A junior kategóriában induló Podani Milán mindent egy lapra téve vágott neki 4 percének. Az új gyakorlatsor első 3 perce fergetegesre sikerült, de az izgalmas rész csak ezután kezdődött. A második motorral csak fél percig mutathatta be a tervezett elemeket, mivel az ledobta a láncot. Ez sajnos a technikai sport hátránya minden versenyzői felkészülés mellett is. A technikai malőr ellenére a látványos és nehéz, egyedi elemekből álló produkciót a zsűri az első helyre pontozta. Ezen a délutánon Milán junior kategóriában a Pécs Kupa boldog tulajdonosa lett.

Május 1-én a Honda Autós- Motoros Majálison vált nagykorúvá (18) Kunmadár. Az áprilist idéző szeszélyes időjárási viszonyok ellenére is szép számú közönség látogatott ki a valamikori reptérre. A szokásos autós-és motoros gyorsulási versenyek mellett az idén is helyet kapott a Stunt riding bajnokság második fordulója. Podani Milán az előző heti pécsi sikeres gyakorlatain igyekezett még csiszolni, önmaga elvárásai szerint, ami néhány mozzanat kivételével sikerült is. Ezt bizonyította, hogy a pontozó bírák ezen a versenyen nagy különbséggel jutalmazták az első helyre akrobatikus mutatványait.

manager

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé

Szarvas

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Éppen megúsztuk klímalázadás nélkül a Mikulás látogatását

Szarvas

Tea time – Hálaadás Napja a Benkában

Oktatás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect