Connect with us

Hírek

Ismét jól szerepeltek a Szarvasi HKE versenyzői

Összes 17 érmet szereztek a Szarvasi Harcművész és Küzdősport Egyesület versenyzői Újpesten az SKI Magyarországi Szövetsége által kiírt Országos-bajnokságon. Az évente egyre több és több versenyzőt vonzó versenyen ebben az évben 25 egyesület 243 versenyzője léphetet tatamira. A szarvasiak is erős csapattal indultak a versenyen ott voltak a Ruzsinszki György által irányított gyermek és ifjúsági korosztályban versenyző fiatalok és a csapat felnőtt versenyzői is akiket Lovász György készítette fel, valamint Lipták Tibor békésszentandrási tanítványai.

A hagyományosan két versenyszámban – formagyakorlatban és küzdelemben – megrendezett versenyt a legfiatalabbak kezdték el. Ezekben a korosztályokban elsősorban küzdelemben jeleskedtek a szarvasi karatékák, akik közül többen a döntőig is eljutottak. Ezen a napon sajnos aranyérmet egy döntőben sem sikerült megszereznie a csapatnak. Az eredmények részletesen: ezüstérmesek a korcsoportjukban Litauszki György, Nagy Máté, Raj Kitti, Tálas Bendegúz, bronzérmet szereztek Bagi Dániel, Csányi Balázs, Kerti Kelemen és Radics Attila, Szrnka Artúr és Megyesi Hunor az ötödik helyen zárt.

A felnőttek versenyében már több arannyal is büszkélkedhettek a szarvasi versenyzők. Kiss József és Csányi Zoltán formagyakorlatban, Radics Attila pedig küzdelemben vehette át a bajnoki címet jelentő aranyérmet. Ezen kívül a dobogó második fokára állhatott és ezüstérmet vehettek át formagyakorlatban Aszódi Attila, Hegedűs Bernadett és Lovász Gergely. Bronzéremmel zárta a verseny küzdelem versenyszámban Lovász Gergely és formagyakorlatban Jelen Róbert és Kiss Ildikó.

A Szarvasi Harcművész és Küzdősport Egyesület ezúttal is köszöni támogatói – a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt, a Szarvas és Vidéke Takarékszövetkezet és Szarvas Város Önkormányzata – segítségét, melyet a klub működéséhez nyújtanak.

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé

Szarvas

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Éppen megúsztuk klímalázadás nélkül a Mikulás látogatását

Szarvas

Tea time – Hálaadás Napja a Benkában

Oktatás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect