Connect with us

Csabacsűd

Elvitték a három pontot Csabacsűdről

Az első félidőben két perc alatt eldőlt a mérkőzés kimenetele vasárnap, amikor a Csabacsűd SE a Szeghalmi Fc-t fogadta otthonában. A kezdeti puhatolózás első negyedórája után a csapatkapitány, Bakró Géza mutatta meg, hogy mi is lenne a cél. Távolról eleresztett lövése éppen csak célt tévesztett. A játékot azonban a vendégek irányították, aminek a 38. és a 39. percben meg is lett az eredménye. Először bedobásból, majd egy szabadrúgásból szereztek gólt a vendégek. Hiába próbáltak rendeződni a hazaiak a második félidőben, gólra nem futotta.

Csabacsűd SE—Szeghalmi FC 0—2 (0—2)

Csabacsűd: Kasik Viktor, Szilágyi Balázs (71’ Viszkok Dániel), Szilágyi Dániel, András Attila Xavér, Sovány Pál, Tasi Norbert, Kiss Gábor (64’ Viszkok Gábor), Bakró Géza, Nagy Roland, Kasnyik Dávid, Fabó Bence (57’ Sándor János)

Edző: Pisont András

Pisont András: — Az első félidőt a Szeghalom uralta, helyzetek nélkül kaptunk két gólt. Szünet után mi voltunk a jobbak, megvoltak a helyzeteink és a győzelem lehetősége is benne volt.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Karatés sikerek Montenegróban

Sport

Krnács hárítja Ikoba lövését (Fotó: Babák Zoltán) Krnács hárítja Ikoba lövését (Fotó: Babák Zoltán)

Tisztes helytállással búcsúztunk a ZTE ellen

Sport

Csodálatos szezonzárás

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect