Connect with us

Csabacsűd

0-5: Tisztességes vereség Csabacsűdön

Kasik Viktor és Somogyi Janó

Szombaton egy barátságos edzőmérkőzéssé szelídült találkozón a Kondorosi TE áttáncolt a csabacsűdieken. Az öt gól ellenére a gázolás kifejezés azért nem lenne helytálló, mert az év legsportszerűbb mérkőzését láthatták a nézők, amin egyetlen lap sem került kiosztásra, egyetlen szándékosság gondolatát felvető bokakoccantás sem esett.

Kondoros nagyon jó csapatot állított össze erre az idényre. Vagy nagyon jó ösztönzők vannak az öteres városban, vagy nagyon jó a mikroklímája, de úgy néz ki, szeretnek ott focizni a srácok. Befoghatatlanul, utcahosszal vezetik a megyei I. osztályú bajnokságot. Sajnos az utolsó előtti forduló utáni +90-es gólegyenlegük vasárnap Csabacsűdön öttel nőtt.

A mérkőzést végig a vendégek irányították. Voltak olyan hosszabb időszakok, hogy csabacsűdiek kirúgásból sem jutottak át a kondorosi térfélre, a vendégek pedig olyan bemutatómérkőzésekre való megoldásokat is megengedhettek maguknak, hogy a ritka csabacsűdi támadások egyikén a kapujuk előtt fejjel adták haza a labdát Kajári János kapusnak.

A harmadik percben Somogyi Janó indította be a kondorosi gólgyárat. Egy jobbról beívelt labdát fejelt a szárnyait még bontogató Kasik Viktor mellett a hálóba, de nem ez a gyorsan beszedett gól rendítette meg a hazaiakat a dimenziók csatájában. A kondorosiak egyszerűen annyival jobbak voltak, hogy a hazaiaknak a tisztességes asszisztencia szerepe jutott. Ezt fel is vállalták, meg sem próbálták keménykedéssel csökkenteni a különbséget. Nem hibáztatták egymást, felemelt fejjel fogadták a gólok sorát, cserébe a vendégek sem próbálták megalázni a hazaiakat közönségük előtt. Valószínűleg az év legsportszerűbb mérkőzését láthattuk a magyar bajnokságok összességéből, amin Soma három, Kasik Pál egy gólt lőtt. Szabadrúgásból hatalmas gólt csavart a sorfal mellett a rövid sarokba Borgulya Tamás is, aki az őszi idényben még a csabacsűdieket erősítette.

Csabacsűdi SE – Kondorosi TE 0–5 (0–2)

Csabacsűd SE: Kasik Viktor, Szilágyi Balázs, Szilágyi Dániel, András Attila Xavér, Tasi Norbert, Viszkok Dániel, Bakró Géza, Jelen Milán (65’ Viszkok Gábor), Sándor János, Nagy Roland Márió, Pásztor Dávid (55’ Kiss Gábor)
Kispad: Pisont András vezetőedző, Hajdu István gyúró, Hudák Roland csere

Kondorosi TE: Kajári János (80’ Kurilla Viktor), Klimaj Kornél, Kasik Pál, Borgulya Tamás, Süli András (72’ Kajtár István), Lakatos Erhard, Miklya Miklós Mihály, Hanyecz Bence, Somogyi János Péter, Hanyecz Henrik (67’ Harangozó Krisztián), Vajgely György
Kispad: Fodor Sándor vezetőedző, Palyusik Gábor gyúró, Ancsin György kapusedző, Valentényi Viktor erőnléti edző

Pisont András: A mai mérkőzésen tisztességesen helytálltunk. A Kondoros könnyed játékkal nyerte meg a mérkőzést.

Fodor Sándor: Játékosaink a mérkőzés minden percét élvezték. A sok kialakított gólhelyzetből ötöt értékesítettünk a nagyon sportszerűen játszó hazaiak ellen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Karatés sikerek Montenegróban

Sport

Krnács hárítja Ikoba lövését (Fotó: Babák Zoltán) Krnács hárítja Ikoba lövését (Fotó: Babák Zoltán)

Tisztes helytállással búcsúztunk a ZTE ellen

Sport

Csodálatos szezonzárás

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect