Connect with us

Hírek

Első alkalommal rendeztek gyermeknapot az Állatparkban

Programok tömege zajlik a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság háza táján. Szombat délelőtt ezúttal a gyerekeket és a családokat várták a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark munkatársai.

– Első gyermeknapunk a mai – mondta Lestyan-Goda Judit. – Próbáltuk megszólítani a családokat, mert a legutóbbi fejlesztésekkel együtt a családoknak szóló szolgáltatást tudunk nyújtani. Reméljük, tetszik nekik és kijönnek! – tette hozzá az Ökoturisztikai és Környezeti Nevelési Osztály vezetője.

A családok pedig kijöttek. A nemzeti park munkatársai programok sorát állították nekik össze. Réhelyből átjöttek a húsvéti állatok, amiket simogatni lehetett, de akiben több volt az energia, ugrálóvárazhatott. Az Állatpark lakóinak mintájára arcfestést kérhettek, ill. a Szárnyaló lovastanya póniján lovagolni lehetett. Egy kérdőívet is összeállítottak a vendéglátók, aminek a kitöltése után mindenki ajándékot kapott.

– Az állatparkban összeállítottunk a családoknak egy kérdőívet. Volt öt kérdés az állatokkal, állatkölykökkel, életükkel kapcsolatban. Ha végigmentek az Állatpark ösvényén, akkor ezekre tudtak válaszolni. Mi, a nemzeti park munkatársai kijavítottuk és garantált nyereményt kaptak, pl. állatparkos matricát, kitűzőt, hűtőmágnest, nyakban hordható akasztót – árulta el Lestyan-Goda Judit a feladatokról.

A Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark természetesen nem csak ilyen kivételes alkalmakkor várja a családokat. Az iskola végétől, június közepétől minden nap, hosszított nyitva tartással fogadják a látogatókat egészen augusztus végétől. Az érdeklődők a http://www.kmnp.hu/uj-korosvolgyi-allatpark címen találják az aktuális információkat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Nyerges Áron, Kós Benedek, Podani Milán, Nyergesné Janurik Éva (Nyerges Aliz édesanyja), Török Luca és Kovács Zsanett (Fotó: Babák Zoltán) Nyerges Áron, Kós Benedek, Podani Milán, Nyergesné Janurik Éva (Nyerges Aliz édesanyja), Török Luca és Kovács Zsanett (Fotó: Babák Zoltán)

Nyerges Aliz és Kós Benedek a 2018-as év legjobbja

Hírek

Fotó: Babák Bence Fotó: Babák Bence

Mozgalmas hétvége a jégen

Hírek

Kisebb birkózóinknak is megkezdődött a szezon

Hírek

Reál hét a Vajdában

Hírek

Hirdetés

Advertisement

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect