Connect with us

Békésszentandrás

Bodonyi Dóra: Jó pályát mentünk, igaz, a rajtban maradt egy kicsi

Sarudi Alíz és Bodonyi Dóra (hátul)

A szombat délutáni programban egy döntő került megrendezésre a női K-2 1000 méter fináléja, amelyben ismét a szolnokiak párosa, Sarudi Alíz és Bodonyi Dóra diadalmaskodott.

Míg a férfi kajakosok és kenusok 500 méteren feszültek egymásnak a szombat délutáni programban, a nőknél az 1000 méter került fókuszba: a női kajak párosoknál már az is eldőlt, ki versenyezhet ebben a számban a milánói világbajnokságon.

Az első felvonást a szolnokiak duója, Sarudi Alíz és Bodonyi Dóra nyerte meg és most, a második válogatón sem férhetett kétség a sikerükhöz, több mint egy hajóval utasították maguk mögé Malcsiner Eszter és Braun Boróka, valamint a Lucz Noémi, Szénási Zsófia kettőst.

“Jó pályát mentünk, igaz, a rajtban maradt egy kicsi, ami miatt aggódtam” – értékelt Bodonyi Dóra.

„Azt éreztem is a pálya közepén, amikor azt mondtad, hogy csapás – nevetett Sarudi Alíz. – Egyáltalán nem volt gond a pályánkkal, végig jó iramot tudtunk menni, és ha a világbajnokságon is tudjuk hozni ezt a formát, akkor összejöhet a dobogó.”

Forrás: kajakkenusport.hu

Kiemelt

Dr. Melis János címzetes főjegyző és Babák Mihály polgármester (Fotó: Hegedűs Éva) Dr. Melis János címzetes főjegyző és Babák Mihály polgármester (Fotó: Hegedűs Éva)

Babák Mihály szerint jó konstellációjú képviselő-testület alakult ki

Politika

Újabb diákolimpiai érem, ezúttal kötöttfogásban

Sport

Fotó: Rácz István Fotó: Rácz István

Tejfeldolgozó üzemet avatott a Szarvasi Agrár Zrt.

Gazdaság

Mindhárom polgármester maradt

Politika

Hirdetés

Archívum

2015. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect