Connect with us

Békésszentandrás

Két büntetővel vittek el egy pontot Szentandrásról

Megkezdődött a 2015/16-os labdarúgó szezon a Békés megyei II. osztályban. Az első fordulóban a Hunyadi Lőkösháza egyesületét fogadta megújult otthonában. A játékosok tökéletesnek minősítették a gyepet. Már csak a korlát, a labdafogó háló és a kispad környékén van apróbb befejezni való.

Szentandrásra igazolt Borgulya János (Tiszasziget SE), Sajben Gábor (újrakezdte), Sovány Pál (Csabacsűd SE), Kasnyik Dávid (Csabacsűd SE), Kiss László (Csabacsűd SE), Tasi Norbert Sándor (Csabacsűd SE), Angi Zsolt (Cserekszőlői SE). Távozott: Wéber Csaba (Kardos-Örménykút KSK), Szabó Máté (Gádoros SE), Kis Péter János (Gádoros SE), Rusz Zoltán (visszavonult), Bódi László (Szarvasi FC II.), Bencsik Attila (abbahagyta), Rácz Rajmund (abbahagyta), Balogh Martin (abbahagyta).

Varga László meglepő taktikával állította fel csapatát a nyitómérkőzésre. A tavalyi gólvágók közül Tóth Attilát és Lovas Attilát a kispadon pihentette az első félidőben és egy előretolt ékre, Virág Imrére bízta támadások szervezését. A 10. percben, mikor a lőkösházi Puporka Elemér egy kontrából bevette Légrádi Attila hálójaát, úgy nézett ki, hogy lehet, át kellene gondolni. Szerencsére nyolc percre rá a hazaigazolt Borgulya János szép fejessel javított, majd alig 10 percre rá Virág Imre a 11-es magasságából jobbal bevette Kurta Lajos kapuját. Ezzel a 2-1-es hazai vezetéssel mentek a csapatok a félidei pihenőre.

A második játékrész elején beállt Lovas Attila. Pár percre rá, a 19. percben az ifiből az első vonalba emelt Koppányi Péter talált a hálóba, ezzel kétgólosra növelte a hazaiak előnyét. Sajnos Puporka elrontotta a szentandrási nézők örömét. Két perc alatt, a 73. és 75. percben két büntetőt ítélt meg a hazaiak ellen Kocsondi játékvezető, amit Puporka értékesített is, és egyenlített a Lőkösháza KSK. Varga László a 85. percben behozta még Tóth Attilát és Rácz Attilát, de Hunyadinak már nem volt válasza erre a kettős csapásra, így csak egy pontot tudtak otthon tartani az első fordulóban.

Békésszentandrási HMSE: Légrádi Attila, Borgulya János, Bobvos Ferenc, Kovács Norbert, Sonkoly Lajos, Kiss László, Sajben Gábor (85’ Rácz Attila), Virág Imre, Kiss Tibor (59’ Lovas Attila), Lós István, Koppányi Péter (85’ Tóth Attila). Cserék: Kasik Márk, Bagi László
Kispad: Varga László vezetőedző

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Virág Imre (Fotó: Babák Zoltán) Virág Imre (Fotó: Babák Zoltán)

Vége a felkészülésnek, szombaton start

Békésszentandrás

Szijártó Mandel jobbról Szijártó Mandel jobbról

Első junior korosztályos érem

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Egy óra alatt 19 napirend teljes egyetértésben

Békésszentandrás

Fotó: Benczéné Inhoff Ildikó Fotó: Benczéné Inhoff Ildikó

A szarvasi labdarúgósportot ismerte el az MLSZ

Sport

Hirdetés

Archívum

2015. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Friss

Connect