Connect with us

Hírek

Szakmai siker a Benkában

Intézményünk, a Benka Gyula Evangélikus Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Óvoda TÁMOP-3.1.7-11/2-2011 nyertes pályázata  a „Mi így tanítunk” és a „Játszva fejleszteni” az Új Magyarország Fejlesztési Tervnek egy olyan vonulata, amely a közoktatás-fejlesztést szolgáló referenciaintézmények országos hálózatába való becsatlakozást teszi lehetővé.

Iskolánk és óvodánk szakmai munkája „tehetséggondozó programmal dolgozó intézmény/tehetségpont” referenciaterületen került minősítésre, amelynek eredményeként – nagy örömünkre kiválóan megfelelt jó gyakorlatainkkal – elnyerte a „Minősített referenciaintézmény” címet.

A cím viselése bizonyítja, hogy intézményünk munkakultúráját nyitott oktatási környezet jellemzi: a szülőkkel, a civil szervezetekkel, a helyi társadalommal kiépített partnerkapcsolataink erősek, a nevelőtestületünk minden tagja elkötelezett a tehetséggondozás és az integrált és integrációs nevelés irányába, amely támogatja az intézményi munkamódszerek folyamatos innovációját a környezethez alkalmazkodva.

Az új címmel együtt új feladat is vár ránk. Juhászné Kurucz Edit tanárnő által kidolgozott „6hatós matematika” jó gyakorlat iránt érdeklődik a Szerencsi Református Iskola, kiknek szeretnénk szakmai gyakorlati tudásunkat átadni, segíteni, mentorálni őket a sikeres adaptáció érdekében, melynek következményeként iskolájuk matematika tehetséggondozása, versenyeztetése eredményesebbé válhat.

Ezúton is köszönjük minden kollégánk innovatív pedagógiai munkáját, mely hozzájárul tanulóink sokoldalú fejlesztéséhez, támogatja az egymástól való tanulást, erősíti a „Benka” nevet.

Molnár Eteléné

Kiemelt

Bardon Ivett és Maróti Attila (Fotó: Valló Zoltán) Bardon Ivett és Maróti Attila (Fotó: Valló Zoltán)

A szókimondó, cserfes Dorine – Bardon Ivett

Szarvas

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Újra látogatható a Régi Gyűjtemény

Szarvas

Jónás Gabriella (Fotó: Valló Zoltán) Jónás Gabriella (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe híve Pernelle-né, aki egy erőszakos, fecsegő öregasszony – Jónás Gabriella

Szarvas

Pálinkás Tamás és Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva) Pálinkás Tamás és Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva)

Gajdos Attila vitára hívta a polgármesterjelölteket

Politika

Hirdetés

Archívum

2015. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Friss

Connect