Connect with us

Hírek

Ismét a székelyeseké a Székely Kupa

A hetedik alkalommal megrendezésre került Székely Kupa kispályás labdarúgó tornán 6 középiskolás csapat versenyzett a helyezésekért és a különdíjakért.

Az ünnepélyes megnyitón Kohut Andrásné igazgató köszöntötte a csapatokat, majd egy lelkesítő énekszám után – melyet Miklósik Laura adott elő elkezdődtek a torna csoportmérkőzései, majd a helyosztók, és végül a döntő. A döntőt a tavalyi évhez hasonlóan az orosházi iskolával vívta iskolánk csapata. A küzdelmes, fordulatos mérkőzésen a székelyesek kerültek ki győztesen, a csapat tagjai: Csipai Norbert, Erős Dávid, Fabó Bence, Horváth József, Hraskó Tibor, Jordán János, Lengyel Dávid, Szappanos Kristóf, Szín Ákos, Zima Dániel.

A torna végeredménye:
1.     Székely Mihály Szakképző Iskola és Kollégium, Szarvas
2.     Tisza Kálmán Szakképző Iskola, Orosháza
3.     Ady Endre-Bay Zoltán Szakképző Iskola, Sarkad
4.     Szigeti Endre Szakképző Iskola, Szeghalom
5.     Dévaványai Szakképző Iskola
6.     Vajda Péter Evangélikus Gimnázium, Szarvas

Különdíjat kapott a legtechnikásabb játékos, aki a sarkadi Rácz Zsolt volt, a legtöbb gólt Zima Dániel (Szarvas – Székely) lőtte, a legjobb kapus díját az orosházi Majdan Márk  kapta.

A Székely Kupa Kispályás Labdarúgótorna a csapatok részére közös ebéddel zárult, amit iskolánk szakács tanulói készítettek el a sportolók részére.

Köszönetet mondunk Nyári Mihálynak, aki a versenybíróság elnöke volt, valamint Paulik Jánosnak aki a mérkőzéseket vezette, és Hudák Rolandnak aki segítette .

Köszönjük a Székely Mihály Szakképzésért Alapítvány támogatását is.

Kiemelt

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Belátható időn belül hozzájuthatnak a volt vasiparis dolgozók a bérköveteléseikhez

Gazdaság

Hirdetés

Archívum

2015. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect