Connect with us

Hírek

Pályaválasztási workshop a Vajdában

2015. november 10-én iskolánkban pályaválasztási tájékoztatót tartott a Szegedi Tudományegyetem. Mivel minden évben nagyon sok diákunk kezdi meg tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen, nagyon örültünk a megkeresésnek.

Az egyetem 12 kara tartott tájékoztatót egy színes workshop keretében. A pályaválasztás előtt álló tanulóink pontos információkat kaphattak a felvételivel kapcsolatban. Mivel a felvételi követelmények évről évre változnak, így első kézből tudhatták meg diákjaink, milyen lesz az idei felvételi eljárás. A karokat képviselő egyetemisták meséltek az érdeklődőknek az ott folyó munkáról, vizsgarendszerről, felvételi pontszámokról, szabadidős lehetőségekről, sportolásról, kollégiumi életről.

Bízunk benne, hogy ebben a tanévben is sokan választják a Szegedi Tudományegyetemet, és szeptemberben kezdik meg tanulmányaikat a Tisza parti gyönyörű városban.

Kiemelt

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Belátható időn belül hozzájuthatnak a volt vasiparis dolgozók a bérköveteléseikhez

Gazdaság

Hirdetés

Archívum

2015. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect