Connect with us

Békésszentandrás

Szorossá tette a játékvezetés a Hunyadi szombati mérkőzését

Borgulya meg nem adott gólja

Két pont hátránnyal az első Lőkösháza mögött, eggyel a medgyesegyháziak előtt várja a holnapi fordulót a Hunyadi, aki a tabella második felében táborozó Csanádapácai EFC megy szombaton. Az első három mögött fényévekre van a mezőny többi 13 tagja.

Szombaton Kunágota együttesét fogadták a szentandrásiak. Kemény mérkőzés volt diszkrét ködben. A látottak alapján a labda csak másodsorban említhető meg. Az első félidő végképp nem a szép akciókról, nagy helyzetekről szólt. Az előreívelésekkel rendszerint Virág Imrét keresték, de ezek a labdák többnyire pontatlanok voltak, és a kunágotaiak védelme is mindent megtett, hogy elkerüljék, hogy a labda a hálójukba kerüljön. Az első veszélyes helyzetet Kiss Tibor fejese jelentette a 28. percben, majd Borgulya János fejesébe kotort bele a vendégek kapusa. Egy gyorsan elvégzett szabadrúgásból a vendégek lőttek egy gólt, de figyelmen kívül hagyták Fehér József felemelt karját, így azt ő érvénytelennek minősítette. A lefújás előtt Borgulya önfeláldozó bevetődésének köszönhetően a vendégek kapujába is bekerült a labda, de a játékvezető elfogadta a partvonal mellől az akciót benéző kollégája intését, és lest ítélt, pedig a kapus mögött még egy vendég állt a gólvonalon.

A második félidőben a vendégeknek megítéltek egy jogos büntetőt és vezetést szereztek. A játék utolsó negyedében már a Hunyadi dominált, aminek köszönhetően a Hunyadi Rácz Attila és a hátvéd létére a mérkőzés leggólveszélyesebb hazaijának, Borgulya góljának köszönhetően itthon tartotta mindhárom pontot.

Békésszentandrási HMSE—Kunágotai TE 2—1 (0—0)

Békésszentandrás, 120 néző. V.: Fehér. Békésszentandrás: Légrádi — Sovány, Borgulya, Sonkoly, Kovács N., Kasnyik, Sajben, Kiss T. (Rácz A.), Koppányi (Tóth A.), Kiss L., Virág. Edző: Varga László. Kunágota: Csomós — Berta, Pócsik, Balogh K., Sóstai, Sirkó, Gazsi, Jakab (Kiss J.), Csatlós, Juhász, Multyán Cs. Csere: Dudás, Kiss J. Játékos edző: Multyán Lajos Attila.

Kiállítva: Sovány (ütközésért) a 60., ill. Balogh K. (második sárga lap után) a 25. percben. G.: Rácz A. a 73., Borgulya a 90., ill. Multyán Cs. (11-esből) a 60. percben. Jó: Borgulya, Kovács N., Kiss L., Sajben, ill. Csomós, Pócsik, Gazsi, Sirkó, Kiss J.

Varga László: — Egy igazi rangadó volt, sajnos a játékvezető engedte az ellenfél durva játékát.

Multyán Lajos: — Az egyik pontra rászolgáltunk volna. elismerésem a csapatomnak a teljesítményéért.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Öt nemzet fiai edzettek a III. nemzetközi birkózótáborban Szarvason

Sport

Csollány Szilveszter és Csisztu Zsuzsa (Fotó: Babák Zoltán) Csollány Szilveszter és Csisztu Zsuzsa (Fotó: Babák Zoltán)

Csollány és Csisztu: Sportolók, akik tisztelik egymást

Sport

Fotó: kajakkenusport.hu Fotó: kajakkenusport.hu

100% magyar, 10% szarvasi: Bemutatkozott a vb-re készülő magyar válogatott

Békésszentandrás

Dombvári Bence (Fotó: Kovács Tamás / MTI) Dombvári Bence (Fotó: Kovács Tamás / MTI)

A kétszer is eltiltott magyar kajakos: Mélyről jöttem vissza, tudom, ki tette ezt velem

Sport

Hirdetés

Archívum

2015. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect