Connect with us

Hírek

Iskolánk a megyei Pályaválasztási vásáron

Ebben a tanévben is lehetőséget kaptak képzéseik bemutatására Békés megye középiskolái. A Békés Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya által szervezett Pályaválasztási Vásár nagyon sok végzős általános iskolás tanulónak nyújtott segítséget abban, hogy a továbbtanulásának irányát felelősen dönthesse el. Az érdeklődők számos információt szerezhettek, szakmai bemutatókat, prezentációkat láthattak, melyek által jobban megismerhették a középiskolai képzéskínálatot.

Intézményünk, a Székely Mihály Szakképző Iskola 7 szakgimnáziumi és 9 szakközépiskolai képzését ajánlotta a pályaválasztóknak a 2016-2017-es tanévre. Nagyon sok tanuló kereste fel standunkat, bővebb információkat kértek, megtekintették a kiállított diákmunkákat, az informatikus tanulóink 3D–s prezentációját, begyűjtötték a tájékozató szórólapjainkat, prospektusainkat. Szarvastól jóval távolabb lakók is számításba vették továbbtanulásukban az iskolánkat, hiszen a nagyon kedvező kollégiumi ellátás lehetővé teszi, hogy az általuk választott szakmát ebben az iskolában sajátítsák el. Többen érdeklődtek az iskola Nyílt napjáról, mert szeretnének betekintést kapni az iskola tanóráiba, szakmai tevékenységeibe.

Így, remélhetőleg ismét találkozunk velük a november 13-án megrendezésre kerülő Nyílt napunkon. Természetesen ezt a programunkat minden szarvasi és környékbeli, de még távolabbi általános iskola végzőseinek és hetedikeseinek szintén a figyelmébe ajánlottuk, hiszen jelenleg is igen nagy a beiskolázási körzetünk.

Szeretettel várunk minden érdeklődő tanulót szüleikkel, osztályfőnökeikkel együtt. Természetesen, mint már hirdettük a honlapunkon kiírt elérhetőségeinken bejelentkezve további időpontokban is szívesen fogadjuk az iskolánkat megtekinteni szándékozókat. Reméljük, sokan döntenek úgy, hogy az iskolánkat választják, hiszen jó szakmai végzettséggel a felsőfokú továbbtanulásra éppen úgy lehet felkészülni, mint a sikeres munkavállalásra.

Bakulya Anna mk. vezető

Kiemelt

12 egyesület 200 úszója érkezett az őszi versenyre

Sport

Személyi sérüléssel járó balesetek Csabacsűdön és Szarvas külterületén

Csabacsűd

Fényszarvas

Szarvas

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2015. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect