Connect with us

Közérdekű közlemények

Felhívás – Szarvasi Fórum karácsonyi cipősdoboz akció

Kedves Szarvasiak!

Szeretettel invitálom Önöket újra, egy Szarvasi Fórum karácsonyi cipősdoboz akcióra. A tavalyi nagy sikerű akció után újra megrendezzük a gyűjtést. A dobozokba várunk: játékokat ceruzákat, kifestőket, könyveket, édességet. A tavalyi tapasztalatok alapján, azt kérjük, hogy a dobozt ne zárják le, mert átnézzük, nehogy valakinek kellemetlen meglepetésben legyen része.

Tavaly a Borháló üzletben a (Kossuth utcán a Szirén alatt), a Szirony Patikában a (Szabadság utcában az Árpáddal szemben) és a Tappancs cipőboltban lehetett leadni a csomagokat.

Idén ezen kívül a Virág otthon is részt vesz a csomagok begyűjtésében, majd egy önkéntes csapat átnézi és becsomagolja, ezután dokumentálva átadja a Szarvasi Családsegítőnek az összegyűlt ajándékokat, akik majd kiosztják a ténylegesen rászorulók között.

Az ajándékokat 2015 december 13-án vasárnap csomagoljuk, tehát aki teheti addig hozza el a fent felsorolt üzletek egyikébe.

Köszönöm jólelkű felajánlásaikat.

Tóth Zoltán Szarvasi Fórum

Kiemelt

Fényszarvas

Szarvas

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé

Szarvas

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Éppen megúsztuk klímalázadás nélkül a Mikulás látogatását

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2015. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect