Connect with us

Hírek

Díszcsomagolás, díszterítés ünnepi hangulatban

2015. december 12-én A Gyulai SZC Székely Mihály Szakképző Iskolájában Szarvason Szalagavató ünnepségen köszöntötték a végzős diákokat, ugyan ebben az időben Gyulán, négy izgatott tanuló és felkészítő tanáraik várták a VII. Göndöcs Benedek Országos Gasztronómiai Emlékverseny eredményhirdetését.

Iskolánk tanulói, az előző évek hagyományaihoz méltóan, kiváló eredménnyel szerepeltek ezen a szakmai megmérettetésen.

Csík Edit és Molnár Nelly 14. évfolyamos kereskedő tanulók karácsonyi hangulatot tükröző versenymunkája II. helyezést ért el a kereskedő tanuló kategóriában. A lányok a különböző formájú ajándéktárgyak díszcsomagolása során nagy gondot fordítottak a szakszerűségre, pontosságra, színharmóniára, korszerű csomagoló anyagok használatára. Kompozíciójuk felemelő ünnepi hangulatot idézett. Edit és Nelly végzős tanulóink, munkájuk példamutató az alsóbb éves diákok részére.

Fodor Erika és Mészáros Márta 13. évfolyamos vendéglátásszervező – vendéglős tanulóink Mesteravató vacsorára terítették díszasztalukat, állították össze az ünnepi alkalomhoz illő étel- és italajánlásukat. A felszolgáló tanuló kategóriában induló versenyzőknek elméleti tudását is értékelte a szakmai zsűri. Erika és Márti versenymunkája különdíjban részesült, bízunk benne, hogy a jövőben még sokat hallunk szakmai sikereikről, versenyeredményeikről.

Gratulálunk Nellynek, Editkének, Erikának és Mártinak, valamint a felkészítő tanáraiknak, Czerjak Ilonának és Tóth Róbertnek.

Szeretnénk megköszönni a Gyulai Szakképzési Centrumnak, a Székely Mihály Szakképzésért Alapítványnak,  Szirony Méhészetnek, a támogatását, valamint minden kollégának, akik segítették a versenyre való felkészülésünket.

Kasikné Terényi Mónika, Sutyinszkiné Nagy Zsuzsanna

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Molnár János (gitár) és Nánási Attila (ének, gitár), Czibulya Zsuzsanna (hegedű) Molnár János (gitár) és Nánási Attila (ének, gitár), Czibulya Zsuzsanna (hegedű)

Saját dalokkal lepi meg a közönséget az ART zenekar

Beharangozó

Luca napi fénykereső – iskolai játszóház a Gyakorlóban

Oktatás

Elkészült a szarvas városi geotermikus rendszer fejlesztés II. üteme

Szarvas

Felhívás – Túzok Vándorkupa alkotói pályázatra

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2015. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect