Connect with us

Szarvas

Porcelán bögrét dobott az autóra – vádemelési javaslattal zárult a nyomozás

Negyedik emeleti lakás erkélyéről dobott porcelán bögrét egy autóra az a szarvasi férfi, aki ellen a rongálás vétség miatt folytatott nyomozás befejeződött.

Rongálásról érkezett bejelentés a Szarvasi Rendőrkapitányságra 2015. május 14-én. A sértett elmondta a járőröknek, hogy Szarvason, a Szabadság út melletti parkolóban hagyta személygépkocsiját 12 óra körül. Mintegy 20 perc ügyintézés után visszament az autójához és látta, hogy valaki hozzádobott egy porcelán bögrét az autójához, amellyel behorpasztotta a jobb hátsó ajtó fölötti karosszéria elemet. A rendőrök a helyszínelés mellett adatgyűjtésbe kezdtek. A közelben tartózkodó egyik szemtanú elmondta, hogy amikor csörömpölést hallott az autó irányából, szétnézett és a parkoló melletti háztömb negyedik emeletének erkélyéről egy férfit látott beszaladni a lakásába. A nyomozók ellenőrizték a címet és megállapították, hogy a tulajdonos egyik barátja dobta ki a poharat az erkélyről, aki már nem volt a lakásban. Gy. Györgyöt nem sokkal később az utcán igazoltatták az intézkedő rendőrök, majd előállították a kapitányságra és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene. A szarvasi férfi elmondta, hogy a barátaival italoztak a lakásban. Közben kiment az erkélyre cigarettázni és a kezében lévő bögrébe hamuzott. Ittassága miatt egyszer csak ideges lett és eldobta a bögrét, amellyel eltalálta az autót.

A Szarvasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben elrendelt nyomozást 2015. december 15-én lezárta. Az eljárás során keletkezett iratokat 44 éves férfi ellen vádemelési javaslattal küldte el a Szarvasi Járási Ügyészségre.

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
2015. december 21. 9:01

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió Fotó: Szarvasi Kábeltelevízió

Newjság vs. Szarvas Város Önkormányzata: 0–1

Szarvas

Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán) Szántosi Dávid (Fotó: Babák Zoltán)

Sportolóként és emberként is példát mutat Szántosi Dávid

Sport

Szuper jó szlovákos farsang

Oktatás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Fakupa IV: A Szarvasvadász nyert, az összetettet is vezeti

Sport

Hirdetés

Archívum

2015. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect