Connect with us

Hírek

Együttes összefogásnak köszönhetően a Székely nyerte a kerti mobilkemencét

Internetes közösségi oldalon figyeltem fel Vida Sándor őrbottyáni kemenceépítő versenykiírására, mellyel egy kerti kemencét lehetett nyerni. A versenyen csak alapítványok, iskolák és szociális intézmények vehettek részt. Azt gondoltam, hogy iskolánk hasznára válhatna egy kerti kemence, ezért jelöltettem az intézményt. A tanév során, számos rendezvényen, szakmai- és egyéb közösségi napokon, programokon képviseljük iskolánkat diákjaink közreműködésével. A rendezvényeket színesebbé és látványosabbá tehetnénk kemencében készült finom ételekkel.

Amikor bekapcsolódtunk a versenybe már közel 300 szavazattal előttünk járt egy általános iskola, akikkel szoros küzdelemben voltunk mindvégig a verseny ideje alatt. Végül azé lett a kemence, aki az interneten keresztül a legtöbb szavazatot kapta. Nagy összefogás eredményeként győzött az iskolánk 2199 szavazattal, magunk mögött hagyva 48 szavazattal az említett általános iskolát.

A kemence megérkezésére ugyan kicsit várni kellett, de megérte. Az iskolánk aulájában felállított díszes karácsonyfa alá tehettük be a megnyert ajándékot, melyet iskolánk igazgatója, Kohut Andrásné ünnepélyes keretek között adott át a diákönkormányzat vezetőinek és a diákoknak.

Köszönjük a szavazatot minden kedves ismerősnek, barátnak, szülőnek, kollégának, tanulónak és Szarvas város lakosságának! Jó érzés volt látni ezt a példaértékű összefogást, melynek eredményeként iskolánk megnyerte a kemencét!

Kasikné Terényi Mónika

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

4. és 5. szarvasi helyezés a szegedi vébén

Sport

Díjátadással zárult a Vízi Színház kilencedik évada

Szarvas

Bogár Gabi és Noé Zsombor (Fotó: kajakkenusport.hu) Bogár Gabi és Noé Zsombor (Fotó: kajakkenusport.hu)

Bogár Gábor, Dombvári Bence, Bodonyi Dóra már a döntőben, Kuli Pisti a középdöntőben

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Körös-távúszás harmincadszor

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect