Connect with us

Hírek

Miska, aki nem mágnás

Július első napján este teltházzal és nagy sikerrel mutatta be a Magyar Zenés Színház Bozsó József rendezésében Bakonyi Károly– Gábor Andor– Szirmai Albert: Mágnás Miska című operettjét a szarvasi Vízi Színház színpadán. Az operettet az 50-es években készült átdolgozásban láthattuk.

A mérnök és a grófkisasszony szerelme nem egyszerű, jön a félreértés, aminek következménye, hogy a lovászt beöltöztetik grófnak, válaszul a cselédet pedig grófkisasszonynak. A rövid történetből adódtak a félreértések, sértődések, mókás jelenetek.

A közel háromórás előadást a közönség majdnem végigtapsolta és nagyon jól szórakozott. Miska szerepében Bozsó József mindent megtett, hogy a néző jól érezze magát. Marcsát Teremi Trixi formálta meg fergetegesen. Kettőjük jelenetei, táncai a közönség tapsát, elismerését minden esetben kivívta.

Rolla szerepében Szeredy Krisztina és Baracs Istvánként Domoszlai Sándor játéka, hangja kiemelkedő, alakításuk emlékezetes marad. Mindkettőjük kiváló énekművész.

Mixi Benkóczy Zoltán, Pixi Gyurty István, Korláthy gróf szerepében Kokas László nevettette meg a közönséget. Halász Aranka a kleptomániás nagymama megszemélyesítője kiemelkedő alakítást nyújtott.

A Magyar Zenés Színház zenekarát Félix Gyöngyi vezette, a tánckar pedig színesítette a produkciót.

Azonban a Magyar Zenés Színház művészei mellett láthattunk hat pár fiatal színészt, és színészjelöltet a Jókai Színházból, akik a vendégeket alakították, énekeltek, táncoltak a háttérben.

Hagyományos rendezésű operettet láthatott a közönség Bozsó József rendezésében, a nézők örömére.

A fotókat készítette: Babák Zoltán

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Idén is jó helyre került az MSZP Jézuskájának ajándéka

Szarvas

Nyári Krisztina és Blastyákné Fekécs Szilvia Nyári Krisztina és Blastyákné Fekécs Szilvia

Alföldi lányok is elbírnak a hegyekkel

Sport

Jóembert keres(t)ünk, jóembereket találtunk…

Oktatás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

A hétvégén zajlott a Fakupa második fordulója

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect