Connect with us

Hírek

Romantikus este Gábor Anitával és Nagy Róberttel

Majdnem teltházat vonzott a Vágyom rád című – szerelmes musical duettek – alcímű est Gábor Anita és Nagy Róbert, a Békéscsabai Jókai Színház színművészeinek előadásában. Az énekes-színész már többször bebizonyította, nagyon jól tud szerkeszteni, rendezni musical esteket, hiszen az elmúlt évben a LOM is teltházat vonzott. A fiatal művész ezúttal Gábor Anitát választotta társául, hogy szerelmes musical dalokkal egy romantikus estére hívják a Vízi Színház nézőit.

Az este házigazdája Gombárné Bata Mária, a Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesületének elnöke a musical műfajának történetét ismertette a közönséggel.

Gábor Anita és Nagy Róbert énekelt többek között a Jekill és Hyde című musicalből több részletet – az est címének dalát is –, amely Frank Wildhorn zenéje. Hallgattuk Dés László A dzsungel könyve, Elthon John Aida, Presser Gábor Képzelt riportja egy-egy dalát, és Lévay Szilveszter Rebecca című musicaljéből is duettet. Két szép dalt Webber Volt egyszer egy csapat című kevésbé ismert művéből. Elhangzott Polanski szöveg-könyvéből készült Vámpírok báljából is egy csodálatos kettős. Az Aladdin, a Három testőr és a Grease egy-egy szerelmes dala is megszólat a két fiatal színművész tolmácsolásában. Gábor Anita és Nagy Róbert nagyszerű estével szórakoztatta és bűvölte el a közönséget.

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé

Szarvas

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Éppen megúsztuk klímalázadás nélkül a Mikulás látogatását

Szarvas

Tea time – Hálaadás Napja a Benkában

Oktatás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect