Connect with us

Hírek

A csodák birodalma Szarvasra látogat

Megnyílik a csodák birodalma. A Fővárosi Nagycirkusz Cirkuszmisszió Fesztivál című előadása egy másik dimenzióba repíti el a nézőket augusztus 1-én este fél 9-kor a Szarvasi Vízi Színházban.

A cél, hogy még több leendő cirkuszbarát ismerje fel, hogy az ezerarcú cirkusz az életöröm, az életigenlés művészete, ugyanakkor az egyik legszórakoztatóbb közös családi program. A cirkusz állandóan megújul és csodáival minden korosztályt ámulatba ejt.

A színházi közeg is inspiráló erővel bírhat a műfaj megújításában, ezért nyáron több olyan helyszínre látogat el a cirkusz, amelyeken eddig még nem láthattunk egész estés cirkuszi műsort: Kisvárdán és Tokajban is először kerül bemutatásra egy koherens, több órás előadás a színpadon, amelyben nemzetközileg elismert artistaművészek lépnek fel lélegzetelállító műsorszámaikkal.

A tavalyi év sikere után pedig Szarvasra is visszatér a Cirkuszmisszió.

Ráadásul más cirkuszi programokkal is készül a Fővárosi Nagycirkusz a szarvasi közönségnek: workshop, gyermek- és ifjúsági programok, szakmai beszélgetés, közönségtalálkozó, cirkusztörténeti kiállítás is szerepel a programban.

Mindenkit arra biztatunk, hogy legyen vendége augusztus 1-én a Vízi Színháznak és nézze meg a Fővárosi Nagycirkusz műsorát, élje át újra és újra az élményeket, és szeresse a cirkuszt, mert a cirkuszt nagyon lehet szeretni.

Fotó: Tokaji Fesztiválkatlan

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé

Szarvas

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Éppen megúsztuk klímalázadás nélkül a Mikulás látogatását

Szarvas

Tea time – Hálaadás Napja a Benkában

Oktatás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect