Connect with us

Hírek

A csodák birodalma Szarvasra látogat

Megnyílik a csodák birodalma. A Fővárosi Nagycirkusz Cirkuszmisszió Fesztivál című előadása egy másik dimenzióba repíti el a nézőket augusztus 1-én este fél 9-kor a Szarvasi Vízi Színházban.

A cél, hogy még több leendő cirkuszbarát ismerje fel, hogy az ezerarcú cirkusz az életöröm, az életigenlés művészete, ugyanakkor az egyik legszórakoztatóbb közös családi program. A cirkusz állandóan megújul és csodáival minden korosztályt ámulatba ejt.

A színházi közeg is inspiráló erővel bírhat a műfaj megújításában, ezért nyáron több olyan helyszínre látogat el a cirkusz, amelyeken eddig még nem láthattunk egész estés cirkuszi műsort: Kisvárdán és Tokajban is először kerül bemutatásra egy koherens, több órás előadás a színpadon, amelyben nemzetközileg elismert artistaművészek lépnek fel lélegzetelállító műsorszámaikkal.

A tavalyi év sikere után pedig Szarvasra is visszatér a Cirkuszmisszió.

Ráadásul más cirkuszi programokkal is készül a Fővárosi Nagycirkusz a szarvasi közönségnek: workshop, gyermek- és ifjúsági programok, szakmai beszélgetés, közönségtalálkozó, cirkusztörténeti kiállítás is szerepel a programban.

Mindenkit arra biztatunk, hogy legyen vendége augusztus 1-én a Vízi Színháznak és nézze meg a Fővárosi Nagycirkusz műsorát, élje át újra és újra az élményeket, és szeresse a cirkuszt, mert a cirkuszt nagyon lehet szeretni.

Fotó: Tokaji Fesztiválkatlan

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

(Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia) (Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia)

Rajtunk múlik: A méhnyakrák el is tűnhetne a betegségek közül

Hírek

Holle 60 (Fotó: Babák Zoltán) Holle 60 (Fotó: Babák Zoltán)

Hatvanadik előadásához érkezett Holle anyó

Cervinus Teátrum

Túl a rájátszás 2. fordulóján

Hírek

Lesz ez majd jobb

Békésszentandrás

Hirdetés

Advertisement

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect