Connect with us

Hírek

A parton a Körös Party Band

A Körös Party Band
A Körös Party Band

Hétfőn este Hajdú Pál köszöntötte a nézőket, a Tessedik Sámuel Kertbarát Kör nevében, majd felkonferálta a szarvasi Körös Party Bandet, akik immár harmadik éve lépnek fel ezen a színpadon is. Műsorukban verseket és zenéket szedtek egy csokorba. Ez alkalommal Paul Geraldy szerelmes verseit ötvözték francia dalokkal, amelyek franciául és magyarul hangzottak el. Az este címe Te meg én.

Paul Geraldy kötete 1913-ban jelent meg „Toi et moi” címmel, a verseket Kosztolányi Dezső fordította magyarra Te meg én címmel. A kötet mottója:

„Ha te szeretnél és én
szeretnélek, hogy szeretnélek!”

A költeményeket Szurominé Bánfi Éva és Kozma Ferenc tolmácsolta. A zenekar: Gajdos Andrea ének, vokál, Gyuricza László dob, Labancz Balázs basszusgitár, Szuromi Zoltán billentyűs hangszerek, ének, vokál és Turna-Barát Tamás gitár, ének, vokál.

Kellemes nyári, szerelmes hangulatú estének lehettünk tanúi, a színpadon fellépő művészek érzelmesen tolmácsolták a költeményeket és a dalokat.

A fotókat Babák Bence készítette.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé

Szarvas

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Éppen megúsztuk klímalázadás nélkül a Mikulás látogatását

Szarvas

Tea time – Hálaadás Napja a Benkában

Oktatás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect