Connect with us

Hírek

Ez a nap is jól kezdődik: Már van egy junior világbajnoki ezüstérmesük, Kuli István

Kuli István alulról a második pályán
Kuli István alulról a második pályán

Reggel 8:30-kor ült először hajóba ma Pisti, hogy K1 200-on összemérje a világ másik nyolc legjobbjával magát. Doxi neveltje 8. pályára (a képeken alulról a második) kvalifikálta magát,  ami kb. a hetedik legjobb idővel való bejutást jelenti. A rajtja nagyon jól sikerült. Néhány méter után egy oldalsó kameraállásból úgy látszott, hogy akár vezethet is, bár a fehéroroszok nem szeretik előre lelőni a poént és csak áttekinthetetlen totálokat mutatnak. A vége előtt inkább a harmadik, mint a negyedik helyen állt, de hatalmas finissel odaért a dobogó második fokára. Mivel ezen a versenyen nincs virtuális célvonal, a hangosbemondó először a francia versenyzőt mondta a második helyre, de azt csak mi, szarvasiak tudtuk, hogy tévedett. Az aranyérmet az az ötösön induló orosz versenyző, Filin viheti haza, aki a középfutamban is Pisti előtt ért be. Reméljük, Pistit nem az orosz versenyzőgyár egyik terméke fosztotta meg attól az élménytől, hogy a dobogó legfelsőbb fokán hallgathassa meg a magyar himnuszt, hanem tényleg ilyen jó a srác.

Magyar idő szerint 9:27-kor Kirkov Valentinnel ül ismét hajóba. Akkor a legjobb idővel a mezőny közepéről vágnak neki a K2 200-nak.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé

Szarvas

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Éppen megúsztuk klímalázadás nélkül a Mikulás látogatását

Szarvas

Tea time – Hálaadás Napja a Benkában

Oktatás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect