Connect with us

Hírek

Sikeres beugrás

Vasárnap délután e-mailben értesítettek, hogy az estére tervezett Fekete Péter beszélgetése Németh Kristóffal elmarad, mert a művész úr a délutáni Billy Elliot című előadásakor, ínszalagszakadást szenvedett. Helyette a LOM, azaz Land of Music produkció szórakoztatja a közönséget.

Este a Závogyán Judit, a Szarvasért Alapítvány vezetője egy levendula csokorral köszöntötte a közönséget és Fekete Pétert, aki már úton volt, amikor az értesítést kapta, hogy Németh Kristóf balesete miatt nem tud Szarvasra jönni. Azonban igazi vezetőként „intézkedett”, hogy este ne maradjon műsor nélkül a Vízi Színház közönsége, „mert itt minden este történik valami”. A hétfői Cirkuszmisszió Fesztivál fellépő színész, táncos művészei éppen próbáltak Békéscsabán, és vállalták, hogy eljönnek Szarvasra és „beugranak”, hogy a közönséget szórakoztassák.

Két énekes: Gábor Anita és Nagy Róbert az első részben régi filmdalokat énekelt, amelyek a kávéházak, kabarék hangulatát idézte, a második részben pedig különböző musicalekből hangzottal el részletek. Mindkét művész – mint mindig – vasárnap este is szuggesztív előadóként varázsolta el a közönséget. (Gábor Anita kiemelkedően énekelte Mima dalát A vörös malomból.)

Műsorukat nagyszámú táncos csapat kísérte – Bereczki Karina, Drahota Albert, Farkas Döníz, Ferenczi Dorka, Földes Roxána, Földes Alexandra, Harcsa Boglárka, Janis Zoltán, Korom Gábor, Solner Dániel, Taba Zsolt és Zselenyánszki Bianka –, akik látványban kápráztatták el a nézőket.

Hétfőn este a teljes LOM csapat lép fel a cirkuszművészek mellett, a Vízi Színház színpadán.

A fotókat készítette: Kiss Emese Réka

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Ősszel átadásra kerül az M44-es út Kondoros-Tiszakürt közötti szakasza

Békésszentandrás

Samu Tamás Gergő (Fotó: Hegedűs Éva) Samu Tamás Gergő (Fotó: Hegedűs Éva)

A Jobbik szerint az Európai Unió és Szovjetunió közül választunk vasárnap

Hírek

Csodaösvényen kalandozhatnak az Arborétum látogatói

Hírek

Élménypedagógia – mit ad a gyerekeknek a „szabad-ég” óvoda?

Hírek

Hirdetés

Archívum

2016. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategóriák

Friss

Connect