Connect with us

Hírek

Majdnem valaki – Udvaros Dorottya koncert a Vízi Színházban

Udvaros Dorottya
Udvaros Dorottya

Sokak kedvence, a legendás és ikonikus színésznő, Udvaros Dorottya, sok-sok meghatározó és véleményformáló film főszereplője és számtalan szakmai díj birtokosa. Azonban Udvaros Dorottya nem csak kiváló színésznő, de kitűnő énekes is. Zenei munkásságából augusztus 7-én a Vízi Színház közönsége is ízelítőt kap.

A múlt év őszén a színésznő új zenei albummal jelentkezett. A Majdnem valaki című lemez zeneszerzője Hrutka Róbert, szövegírója Bereményi Géza. A szerzőpáros már több produkcióban dolgozott együtt, amelyek közül kiemelkedik a Cseh Tamás emlékére megrendezett Thália színházi koncert.

A mély tartalommal és érzelmekkel rendelkező, magukkal ragadó szövegek Hrutka Róbert zenei világában szólalnak meg, Udvaros Dorottya kivételesen magas színvonalú művészi tolmácsolásában. Hrutka Róbert felkérése nem volt véletlen: egyéni zeneszerzői stílusát és az elmúlt közel harminc évben szerzett zenei tapasztalatát Udvaros Dorottya már a Cseh Tamás-emlékkoncert kapcsán megismerhette.

Három évtizeddel Átutazó című első lemeze után Udvaros Dorottya elkészítette második önálló albumát. A „Majdnem valaki” című lemez sok szempontból az Átutazó folytatása: Bereményi Géza szövegei ezúttal is a férfi-nő viszony finom árnyalatait vizsgálják.
„Hiába az eltelt 30 év, a szerelem ügye Bereményit és engem is lázba tud hozni és még mindig van mondanivalónk róla!” – mondta Udvaros Dorottya.

A művésznő koncertjét augusztus 7-én este 8 órától láthatja a szarvasi közönség.

Fotó: jegy.hu

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Biomok, hexuronsav, tiroxin, szürkeállomány

Hírek

Tóth Patrik (középen) Tóth Patrik (középen)

Németországban versenyzett Patrik

Hírek

Prima Primissima az óvodapedagógus szakon, avagy ki a legkiválóbb az óvodapedagógus-jelöltek között?

Hírek

A tehetséges benkás gyermekek műsora az Ótemplomban

Hírek

Hirdetés

Archívum

2016. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategóriák

Friss

Connect