Connect with us

Hírek

Győzelemmel kezdte a bajnokságot a Szarvasi FC

Pénteken délután négy mérkőzéssel kezdetét vette a 2016-17-es évi megye I. osztályú labdarúgó-bajnokság. Három helyszínen a házigazdák diadalmaskodtak, Vésztőn viszont a vendég Szeghalom sikerével zárult a nyitó forduló, a maradék két találkozóra vasárnap kerül sor. A szarvasiak a premieren a Körösladányt múlták felül, változatos csatában.

A bajnokság első góljára 7 percet kellett várni, ami a szarvasi Zima Dániel nevéhez fűződött. A válasz is meglehetősen gyorsan jött a ladányiak részéről, bár az kétséges, hogy Papp Zsoltról, avagy egy védőről került kapuba a játékszer. Ebben a játékrészben már nem változott az eredmény. A térfélcserét követően viszont hamarjában tíz főre fogyatkoztak a látogatók, miután Kukla Zsombort második sárga lapja után parancsolta öltözőbe a játékvezető. Nem maradt el a büntetés sem: Nagy Dávid rövidesen ismét vezetéshez juttatta a házigazdákat, amit a veterán Klimaj Zoltán negyedóra múltán tovább növelt. Időközben pályára lépett Somogyi János is, aki eddig a ladányiak szolgálatában állt, de krónikus Achilles-sérülése miatt úgy volt, hogy visszavonul. A szarvasiak azonban tegnap reaktiválták, tekintettel a szűkös létszámukra.

A harmadik találatnak már ő is aktív részese volt, az utolsó negyedórára viszont már csak helyzetek és két kiállítás jutott. Előbb Viszkok Dánielnek kellett elhagynia a pályát, a lefújás előtt pedig Laksteter Jován is pirosat kapott ütésért.

Szarvasi FC–Körösladány MSK 3–1 (1–1)
Szarvas, 300 néző. V.: Szelezsán György.
Szarvas: Lévai – Pecznik, Szikora, Kiri B. (Szín), Viszkok – Magyar (Kiszel), Bakró, Körösfalvi (Somogyi), Zima – Nagy D. (Gulyás), Klimaj. Edző: Rétes Pál.
Körösladány: Kasik – Farkasinszki (Kádár), Viczián, Nagy S., Kukla – Juhász, Papp M. (Kormány) – Kéki, Bakos (László), Papp Zs. – Laksteter. Edző: Somogyi János.
Gólszerző: Zima (7.), Nagy D. (59.), Klimaj (73.), ill. Papp Zs. (17.). Kiállítva: Viszkok (78.), ill. Kukla (56.), Laksteter (88.).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Bronzérmes ifik

Hírek

Művészetek színes kavalkádja a Gyakorlóiskolában

Hírek

Gruner Benedek (Fotó: Babák Zoltán) Gruner Benedek (Fotó: Babák Zoltán)

Mozgalmas hétvégéje volt a szarvasi teniszezőknek

Hírek

Fotó: Ignácz Bence (A-TEAM) Fotó: Ignácz Bence (A-TEAM)

Színes sokszínű nyár! avagy Kövesd a szarvast…

Hírek

Hirdetés

Archívum

2016. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kategóriák

Friss

Connect