Connect with us

Békésszentandrás

A második 45 perc játékot nyomokban sem tartalmazott

Sóstai Gábor
Sóstai Gábor

A vendég kunágotaiakat az ág is húzta. Idefelé az, hogy lerobbant a buszuk, ezért majd egy órát késtek Békésszentandrásról, ahol a Hunyadi várta őket, visszafelé pedig az a 8 gól, amit becsomagoltak nekik a házigazdák az útra. Igazságosan elosztva mindkét félidőben négyet-négyet kaptak.

A gólözönt a 10. percben Koppányi Péter nyitotta, majd Lovas Attila, Lós István és Rácz Attila talált be az első 45 percben az enerváltan játszó vendégek kapujába. A második félidő is ebben a szellemben zajlott. Lós István kétszer, Bódai Nándor és Sajben Gábor egyszer-egyszer rezgette meg a hálót.

A kunágotai nézők eleinte ébresztőt sürgettek, hiszen tavaly kiegyenlítettebb volt mindkét egymás ellen játszott találkozó. A 2015/16-os őszi idényben 2-1-re nyert Szentandráson a Hunyadi, míg a bajnokság végén 5-4-re nyertek otthonukban a kunágotaiak.

Aztán az ébresztőt a 6-7. gól tájékán a tízért való szurkolás váltotta fel, de nem csak a nézők nem voltak elégedetlenek csapatukkal, hanem a játékosok sem egymással. A szétcsúszott vendégekkel szemben a Hunyadi mondhatni játék nélkül nyert. Igaz, sok gólt lőttek, de focizniuk nem kellett, és ez nem a képen 6-os mezben ülő Sóstai Gáboron múlott, aki a végére már belefáradt a csapattársak nógatásába.

A mérkőzés legkomikusabb esete az volt, amikor Csomós Gábor kapus a partjelzőt perelte, mert jelzését úgy értelmezte, hogy a labda túl jutott az alapvonalon, de azt nem vette észre, hogy Zahorán János játékvezető nem fújt a sípjába, így idegből a kapu mögé bikázta a kezében tartott focit. Ezért lap járt volna, de a bíró egyszerűen csak a sípjába fújt, és szögletet ítélt. A szögletből Bódai lőtte be a Hunyadi hatodik gólját.

Békésszentandrási HMSE—Kunágotai TE 8—0 (4—0)

Hunyadi: Légrádi Attila, Virág Imre, Nagy István, Borgulya János, Kiss László, Bódai Nándor, Rácz Attila (46’ Dernovics Tamás), Sajben Gábor, Lovas Attila (81’ Bíró Imre), Lós István, Koppányi Péter (73’ Péter Géza)
Kispad: Varga László vezetőedző, Kozák Balázs csere

Békésszentandrás, 160 néző. G.: Koppányi a 8., Lós a 33., az 50., a 80., Lovas a 20., Rácz a 34., Bódai az 53., Sajben a 76. percben. Jó: Sajben, Lós, Kiss L., Virág, Bódai, ill. Papp J., Hajdú N., Gazsi.

Varga László: — Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk a sportszerű és lelkes Kunágota ellen. Multyán Lajos: — Addig, amíg egy-egy labdarúgó hit és akarat nélkül játszadozik — ezalatt a fiatalokat értem — más eredményt nem is várhatunk. El kell gondolkozni a jövőn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Öt nemzet fiai edzettek a III. nemzetközi birkózótáborban Szarvason

Sport

Csollány Szilveszter és Csisztu Zsuzsa (Fotó: Babák Zoltán) Csollány Szilveszter és Csisztu Zsuzsa (Fotó: Babák Zoltán)

Csollány és Csisztu: Sportolók, akik tisztelik egymást

Sport

Fotó: kajakkenusport.hu Fotó: kajakkenusport.hu

100% magyar, 10% szarvasi: Bemutatkozott a vb-re készülő magyar válogatott

Békésszentandrás

Dombvári Bence (Fotó: Kovács Tamás / MTI) Dombvári Bence (Fotó: Kovács Tamás / MTI)

A kétszer is eltiltott magyar kajakos: Mélyről jöttem vissza, tudom, ki tette ezt velem

Sport

Hirdetés

Archívum

2016. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategóriák

Friss

Connect