Connect with us

Csabacsűd

6–0-ra nyert a Kukoricanapon a Csabacsűdi GyLSE

Sovány Pál fehérben
Sovány Pál fehérben

Míg a Petőfi utcai pályán és környékén javában zajlottak VI. Kukoricanap délutáni eseményei, addig a Csabacsűdi GyLSE a Kötegyán egyesületét fogadta az út túloldalán.

A változékony idő épp felhősre fordult. A távolban csapkodtak a villámok. Márta Gábor, a vendégek kapusa a mérkőzés esetén azt kívánta, essen az eső. A vihar meg is érkezett, de szerencsét nem hozott nekik.

Már a negyedik percben megszerezhette volna a vezetést Endrefalvi Erik, aki szépen átemelte védőjén a labdát, de nagyon felé küldte. Tíz perc után a hazai fölény állandósult. A 16. percben Viszkok Gábort bokáját találta labda helyett a vendégek védője, Balázs Benjamin. Mindezt a tizenhatoson belül, így Kis Pál játékvezető határozottan a büntetőpontra mutatott. A labda mögé Endrefalvi állt. A lövést Márta Gábor megfogta, de miután előre mozgott az alapvonalról, ezért Kis bíró megismételtette a büntetőt, amit Endrefalvi már nem hibázott el.

Majd húsz perc telt el gól nélkül. Ekkor Viszkok tartott meg nagyon határozottan egy labdát, amit az alapvonalról középre tolt. Ott Endrefalvi érkezett, és belőtte második gólját. A félidő vége előtt még két Viszkok-helyzet adódott. Az elsőnél ajtó-ablak tárva volt, de a csabacsűdi csatár mellé küldte. A másodiknál már nem hibázott. Szinte nulla szögből lőtte a hálóba a kapus mellett.

A második félidőben a mindkét csapat megduplázta az előző félidei góljainak a számát, így 6–0-lal a hazaiak vonulhattak le a mérkőzés végén. A második félidőben a hálóba talált Sovány Pál, Bertók Gergő és Kiss Gábor is.

A megye III. északi csoportjában a negyedik forduló után a Csabacsűdi GyLSE a harmadik helyen áll. Vasárnap 16 órától ismét itthon játszanak a fiúk. Akkor Mezőmegyer együttese érkezik, akik a 13 csapatból álló tabellán a 8. helyen állnak jelenleg, igaz, ők mindössze két mérkőzést játszottak még csak.

Csabacsűdi GyLSE – Kötegyáni FC 6–0 (3–0)

Jansik János, Hraskó Tibor, András Attila, Vaskor Csaba, Sovány Pál, Bertók Gergő, Nyemcsok Mihály (52’ Kiss Gábor), Kasik Márk (11’ Bobvos Richárd), Viszkok Gábor, Sándor János, Endrefalvi Erik

Kispad: Sonkoly Lajos
Cserék: Hudák Roland, Sonkoly Lajos

Gólok: Endrefalvi Erik (16’ és 34’), Viszkok Gábor (43’), Sovány Pál (52’), Bertók Gergő (70’), Kiss GÁbor (88’)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Tóth Patrik (középen) Tóth Patrik (középen)

Németországban versenyzett Patrik

Hírek

Teremfoci: A füzeskertiek nyerték a bajnokságot

Békésszentandrás

Patka György és Furár Róbert (Fotó:Keller Dávid) Patka György és Furár Róbert (Fotó:Keller Dávid)

Egy góllal legyőztük a Szeghalmot

Sport

Kurilla Viktor (piros) és Tasi Kristóf (kék) Kurilla Viktor (piros) és Tasi Kristóf (kék)

Remek nézőtéri beszólások, zseniális egyéni akciók Szentandráson

Békésszentandrás

Hirdetés

Archívum

2016. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategóriák

Friss

Connect