Connect with us

Hírek

Szarvasi győzelem a forduló rangadóján

Nagy Dávid
Nagy Dávid

A megye I. osztályú labdarúgó-bajnokság hetedik fordulója fő mérkőzését vívta a két együttes. A szarvasiak odahaza még pontot sem veszítettek ősszel, a telepiek önbizalmát ellenben erősíthette a Füzesgyarmat múlt heti legyőzése. Ehhez képes alaposan megszeppenve kezdtek, amit a hetek óta kirobbanó formában szereplő, a góllövőlista élén álló Nagy Dávid ki is használt bő 20 percnyi játék után. A folytatásban sem hagyott alább az iram és egy kiharcolt büntetőből Kiri Mihály kapus duplázta meg a házigazdák előnyét.

A második félidőben Nyéki ugyancsak tizenegyessel szépített, de a vendégek öröme csupán másodpercekben volt mérhető, mert a fiatal Pecznik az ellenakcióból visszaállította a régi rendet. Nem javított a Rákóczi dolgán Ludányi kiállítása, hiszen az emberelőnyt Klimaj rövidesen újabb gólra váltotta, amire a szépségtapaszt Simon pontos távoli bombája jelentette. Mindent egybevetve a taktikailag fegyelmezettebb szarvasiak a várnál könnyebben vették a rangadót.

Szarvasi FC–Rákóczi Vasas SE 4–2 (2–0)
Megye I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Szarvas, 250 néző. Vezette: Benyovszki Zoltán.

Szarvas: Kiri M. – Pecznik (Szín), Szikora, Kiri B., Viszkok – Zima, Moldván (Tasi N.), Bakró, Körösfalvi – Nagy D., Klimaj (Gulyás). Csere: Lévai, Tasi, Frankó, Gulyás, Szín. Edző: Rétes Pál.
Rákóczi Vasas: Tóth K. – Albert (Sindel), Németh, Szabó N., Sajti – Ludányi, Szabó Á. (Gulyás) – Mazán (Márki), Simon R., Nyéki – Tasi R. (Kiss Z.). Edző: Polyák László.

Gólszerző: Nagy D. (21.), Kiri M. (35. – 11-esből), Pecznik (71.), Klimaj (80.), ill. Nyéki (70. – 11-esből), Simon R. (87.). Kiállítva: Ludányi (74.).

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Koltai Róbert lovagias ügye

Szarvas

Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Babák Mihály, Tóth Béláné és Dobruczky Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Aszfalt helyett térkőburkolat lakossági hozzájárulásból

Szarvas

Oscar sikere Szarvason

Szarvas

A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán) A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. központi épülete (Fotó: Babák Zoltán)

Belátható időn belül hozzájuthatnak a volt vasiparis dolgozók a bérköveteléseikhez

Gazdaság

Hirdetés

Archívum

2016. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Friss

Connect