Connect with us

Hírek

Szarvast 2016-ban is díjazták mint az Európai Mobilitási Hét legjobb szervezőjét

Krivik Viktor és Szabó Zsolt
Krivik Viktor és Szabó Zsolt

Az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap eredményeit összefoglaló rendezvényre 2016. december 13-án 11.00 órai kezdettel került sor a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban . A rendezvény keretében Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár úr átadta a legjobb szervező önkormányzatoknak szóló okleveleket és a legszorgosabb helyi szervező díjakat a példaértékű programokat lebonyolító településeknek és a programszervezőknek.

Szarvas Város Önkormányzata nevében 2014-ben a legjobb szervező önkormányzat díjat vettünk át, 2015-ben kiemelkedő teljesítményért kaptunk oklevelet. Ebben az évben a “Legjobb önkormányzat” díját ítélték meg Szarvasnak.

2016-ban a “Legszorgosabb helyi szervező” díját a Szarvasi Polgármesteri Hivatal programszervezője, Krivik Viktor vette át Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkártól.

“A 2010-es Mobilitási Héten száznál kevesebb magyarországi helyhatóság vállalta saját program megrendezését. Tavaly 182 önkormányzat vett részt a programsorozatban, idén pedig minden korábbi rekordot megdöntve 214-en csatlakoztak. Magyarország nemzetközi összevetésben rendszeresen az élmezőnybe tartozik, a közreműködő településeknek köszönhetően évek óta a legjobb háromban végez. 51 ország közül a harmadik legtöbb regisztrált önkormányzattal hazánk büszkélkedhetett 2016-ban is”

Fotó: Pongrátz Anita (NFM), Klimaj Attila, Krivik Viktor

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

A képen a harmadik helyért folyó mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán) A képen a harmadik helyért folyó mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán)

A Deer Wood-osok nyerték az ünnepi strandröplabda vándorkupát

Sport

Klam Edit és lánya (Fotó: Hegedűs Éva) Klam Edit és lánya (Fotó: Hegedűs Éva)

Anya és lánya aratták le a babérokat a furugyi főzőversenyen

Békésszentandrás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Beleznay Endre egyszemélyes színháza

Szarvas

Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva) Urbán Ildikó (Fotó: Hegedűs Éva)

Ötezer szelet tortával készül a Magyar Ízek Utcájába a szarvasi cukrászmester

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2016. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Friss

Connect