Connect with us

Hírek

Farsang van, farsang van…

A farsangi időszakot említve minden kisgyermeknek felcsillan a szeme. Ez az időszak jelképezi számukra a tavasz közeledtét, a hideg időszak elmúlását és a vidámságot.

Ez az egyik legkedveltebb program Szarvas Város Óvodái és Bölcsődéjében, hiszen mindenki kicsit átalakulhat, jelmezt öltve azzá válhat 1 napra, ami csak lenni szeretne.

A szülők az óvodába érkezéskor elmondták, hogy nem kellett ébresztgetni a gyermekeket, mindenki örömmel, fitten érkezett meg várva a nap programjait.

Az elmúlt időszakban a bölcsődében és az óvodákban is a hagyományokhoz híven megszervezésre került a farsangi mulatság, melyek során változatos, jó hangulatú programokat terveztek a gyermekek számára. A kisebbek először ölthették magukra a választott jelmezt, míg a nagyobbak beszámolhattak arról is, hogy kik, vagy mik voltak az elmúlt évek folyamán. Mindig újabbnál újabb élményekkel lesznek gazdagabbak és mások példájából merítve tervezik már most a következő év jelmezét.

A bölcsődében mondókázással, családi farsangolással, tánccal űzték el a telet, míg az óvodában délelőtti mulatozás és Bohócbűvész érkezése színesítette a műsort. A gyermekek jó hangulatát az elkészült képek is tükrözik.

Célunk, hogy az intézményünkbe járó gyermekek vidámak, kiegyensúlyozottak legyenek, jól érezzék nálunk magukat és mindemellett a szükséges gondozást, nevelést, oktatást is megkapják.

Önkormányzati fenntartású intézményként már évek óta 2 óvoda és 1 bölcsőde várja a gyermekeket s ez a 2017/2018-as nevelési évben sem változik.

A beiratkozás pontos időpontjáról a későbbiekben hirdetmény útján adunk tájékoztatást.

Bölcsődénk és óvodáink kapuja mindig nyitva áll az érdeklődők előtt. Szívesen várjuk a hozzánk látogató gyermekeket szüleikkel együtt, ha bepillantanának mindennapjainkba. Addig is a képek adnak egy kis lehetőséget a betekintésre.

T.T.

Kiemelt

Tea time – Hálaadás Napja a Benkában

Oktatás

Karatés sikerek Montenegróban

Sport

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Filmstúdióban érezhették magukat a gyerekek a zeneiskola új programján

Oktatás

Krnács hárítja Ikoba lövését (Fotó: Babák Zoltán) Krnács hárítja Ikoba lövését (Fotó: Babák Zoltán)

Tisztes helytállással búcsúztunk a ZTE ellen

Sport

Hirdetés

Archívum

2017. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Kategóriák

Friss

Connect