Connect with us

Hírek

Gyakorlósok sikere a házasság világnapja alkalmából rendezett szavalóversenyen

1996-ban Angliában indult el az a civil kezdeményezés, mely a Házasság Világnapját követően minden évben egy hétig a házasság értékeire irányítja az emberek figyelmét.

“Veled leszek én csak boldog, Ilyen egyszerűk a dolgok”

A szegedi Karolina Általános Iskola alsó tagozatos munkaközössége a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézetével együttműködve ennek keretében hirdette meg az alsó tagozatosok szavalóversenyét az 1-2. osztályos és a 3-4. osztályos korosztály tanulóinak „Veled leszek én csak boldog, Ilyen egyszerűk a dolgok” címmel. Az elhangzott versek a családról, a szeretetről, az összetartozásról, az egymásra való odafigyelésről szóltak. A Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola minden évben képviselteti magát ezen a rangos versenyen, mivel iskolánk nevelői és tanulói közössége ezen értékeket kiemelten fontosnak tartja.

Szép sikert értünk el. Éri Nóra Bianka 3. osztályos tanulónk II. helyezést ért el, felkészítője Komlósné Szirom Anita szakvezető tanító. Groditzki Anna Hajnalka 4. osztályos diákunk pedig III. helyezett lett a versenyben, őt Koppányiné Langó Zsuzsanna készítette fel.

Köszönjük a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar utaztatási támogatását, a verseny szervezőinek pedig a felemelő élményt, a lelki feltöltődést!

Koppányiné Langó Zsuzsanna
igazgatóhelyettes, szakvezető tanító

Kiemelt

Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia Fotó: Gácsiné Petrovics Szilvia

Táncforgatag

Szarvas

Milán Európa harmadik legjobb motoros akrobatája

Sport

Bodonyi Dóra a kajaksport Örökös Bajnoka

Békésszentandrás

Játékos templomismereti pályát alakítottak ki az Ótemplomban

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2017. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Kategóriák

Friss

Connect