Connect with us

Hírek

Kincses Kultúróvoda 2017 elismerő címet vehetett át a GFF Gyakorlóóvodája

Mihály Zoltánné és Huszár Istvánné
Mihály Zoltánné és Huszár Istvánné

2017. február 23-án „Kincses Kultúróvoda 2017” elismerő címet vehetett át a GFF Szarvasi Gyakorlóintézménye, az Emberi Erőforrások Minisztériumában. Negyvennyolc pályázó intézmény közül választották ki azt a tizenkét intézményt, aki a címet három évig birtokolhatja, munkájának elismeréseképpen. Az elismerést dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár, és Závogyán Magdolna helyettes államtitkár adta át. Az intézmény képviseletében a díjat Huszár Istvánné igazgatóhelyettes, főiskolai mesteroktató és Mihály Zoltánné szakvezető óvodapedagógus, etnográfus vette át. A Minisztérium a cím mellett egymillió-kétszázhuszonötezer forint támogatásban is részesíti az intézményt, amely elismerése az óvodai életbe integrált, kulturális, művészeti területen szerveződő programjainak, az igényes műveltségtartalom választásnak és a tudatos  kultúrkincs átadásnak, a helyi és területi kulturális intézményekkel való példaértékű intézményi együttműködéseknek.

A cím viselésével a GFF Szarvasi Gyakorlóintézménye igyekszik mintát adni e területen is a környezetében működő köznevelési intézményeknek.

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Szélfútta gyertyagyújtás és kamaramuzsika a béke vasárnapján

Koncert

Darida Csaba, a Szarvasi Agrár Zrt. termelési igazgatója (Fotó: Babák Zoltán) Darida Csaba, a Szarvasi Agrár Zrt. termelési igazgatója (Fotó: Babák Zoltán)

Az ismeretlenség homályából az első helyet hozta el a Cervinus sajt

Gazdaság

12 egyesület 200 úszója érkezett az őszi versenyre

Sport

Személyi sérüléssel járó balesetek Csabacsűdön és Szarvas külterületén

Csabacsűd

Hirdetés

Archívum

2017. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect