Connect with us

Békésszentandrás

Tavaszi fáradtság vett erőt a Hunyadin

Az első félidő a Hunyadi számára rémálomként kezdődött. Az ötödik percben Dunai Zoltán, majd hét percre rá Horváth Bence hagyta állva a hazai védelmet és vette be Légrádi Attila kapuját. 2–0. Igaz, két percre rá Virág Imre javított az arányon, de egészen a 44. percig csak futottak az eredmény után. Ekkor büntetőhöz jutott a Hunyadi, amit Öpi értékesített. 2–2.

A szünet után mintha csak az első félidő folytatódott volna. Az 51. percben Lovas Attila felszabadításnak szánt lövése lecsettent, és a Hunyadi nem tudott kijönni a kapuja elöl. A labda a jobb szélen érkező Farkas Viktorhoz került, aki kb. a 16-os oldalvonaláról kis szögből Légrádi kapujába vágta. 2–3.

A Hunyadinak kellett vagy tíz perc, hogy magához térjen, de sikerült felgyorsulniuk. A 64. percben Öpi kapott egy jó labdát, amivel sikerült kilépni a védők közül, és végre egy szép gólt láthatott a közönség. 3–3.

A következő tíz perc is az újkígyósi kapu előtt telt, ezzel feltámadtak a szentandrási remények. A 73. percben Kun Tamás a tizenhatoson belül letarolta Virágot. Tóth Imre játékvezető másodízben is a büntetőpontra mutatott. Ismét Öpi állt a labda mögé, de ezúttal könnyelműen a kapu közepébe rúgta, amivel nem is lett volna baj, ha a kígyósi kapus elmozdul valamerre. Kun kapus azonban vagy fáradt volt, vagy csak így tüntetett az ítélet ellen, de nem mozdult, így Öpi gyakorlatilag eltalálta.

Az utolsó tíz percre a Hunyadi összeszedte magát. A hátvédek stabilabban gyűjtötték be a labdákat, a támadósor pedig lényegesen gólveszélyesebben játszott, mint korábban. A csatárok közt időről időre feltűnt az eredetileg hátvédszerepben pályára lépő Borgulya János is, de ezúttal sajnos nem talált a hálóba.

Békésszentandrási HMSE – Újkígyós FC 3-3 (2–2)

Hunyadi: Légrádi Attila, Borgulya János, Olasz István, Lovas Attila, Bódai Nándor, Koppányi Péter (62’ Rácz Rajmund), Sajben Gábor, Virág Imre, Kovács Norbert, Rácz Attila (82’ Kozák Balázs), Dernovics Tamás (65’ Nagy István) Cserék: Polyák Pál, Bagi László, Péter Géza

Varga László vezetőedző: A mai mérkőzésen mintha tavaszi fáradtság lett volna úrrá a csapaton, a fejek nem voltak tiszták. Az ellenfél elhúzott 2–0-ra, azt sikerült kiegyenlítenünk, majd újra az ellenfél vezetett, majd újra 3–3. Megvolt a lehetőség is a győzelemre, de a tizenegyest nagyon rosszul rúgtuk, kihagytuk, és ez egy fájó pontvesztés volt részünkről.

Arra a kérdésünkre, hogy mi lehetett a hiba a szombati játékukban, Varga László a következőt válaszolta: A védelem és a csatársor óriási távolságot hagyott egymás közt, nehéz volt befutni, ennek ez lett az eredménye. Elpasszolgattuk a labdát kecsegtető helyzetekben is.

Kiemelt

12 egyesület 200 úszója érkezett az őszi versenyre

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Körösön úszó adventi koszorút kapott Szentandrás

Békésszentandrás

Teltházas nézőtérrel mutatták meg a Mennyei oltalom című musicalt

Békésszentandrás

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Hirdetés

Archívum

2017. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect