Connect with us

Csabacsűd

Gyenge helyzetkihasználással is maradt a 3 pont Csabacsűdön

Endrefalvi Erik (2) és Sonkoly Lajos (fehérben)
Endrefalvi Erik (2) és Sonkoly Lajos (fehérben)

Rögtön a második percben vezetést szerezhetett volna a Csabacsűd. A változóan szeles időben kiszámíthatatlan előreadások közül egy hosszúra sikerült, de Endrefalvi Erik beérte és az alapvonalról középre fejelte, ahol Sonkoly Lajos és András Attila Xavér érkezett. Sajnos Szentgáli Zoltán kapus össze tudta kaparni a labdát.

Az ötödik percben a 13-mal játszó jobbhátvéd, Hraskó Tibor adta Erik elé a labdát, amit a vendégek kapusa sebészi pontossággal szedett le a lábáról.

A 35. percben már nem volt ilyen szerencséje, akkor Endrefalvi lábát sikerült begyűjtenie. Fehér József játékvezető a 11-es pontra mutatott. A labda mögé Nyemcsok Mihály állt, aki értékesítette a büntetőt.

A 39. percben egy szabadrúgásból egyenlítenek a vendégek. Bertók Gergő fejjel történő hárítása a hálóban kötött ki.

A második félidőben András passzát Kasik Márk ívelte Endrefalvi elé, aki egy szép fejessel szerzett újra vezetést.

A félidő közepén a vendégek előtt ismét nyitva állt a lehetőség az egyenlítésre. Sovány Pál szabálytalankodott a tizenhatoson belül, mire Fehér játékvezető ismét 11-est ítélt. A büntetőt Hudák Roland óriási bravúrral védte.

Csabacsűdi GYLSE – Kétegyházi SE 2–1 (1–1)

Csabacsűdi GYLSE: Hudák Roland, Endrefalvi Erik, Sovány Pál, Kasik Márk (81’ Bobvos Richárd), Sonkoly Lajos (51’ Mochnács Tamás), Viszkok Gábor (57’ Bakos Krisztián), Nyemcsok Mihály, Hraskó Tibor, Bertók Gergő, András Attila Xavér, Nagy Zoltán (66’ Vaskor Csaba)
Cserék: Wéber Csaba

Sonkoly Lajos: Gyenge helyzetkihasználásunkkal magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Fontos 3 pontot szereztünk egy masszív vendégcsapat ellen.
Jók: Hudák, Nyemcsok, Endrefalvi

Kiemelt

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Meggyújtották a második gyertyát is Csabacsűdön

Csabacsűd

12 egyesület 200 úszója érkezett az őszi versenyre

Sport

Személyi sérüléssel járó balesetek Csabacsűdön és Szarvas külterületén

Csabacsűd

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Hirdetés

Archívum

2017. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect