Connect with us

Hírek

Sikerek a Tatami Kupán: két szarvasi karatés is súlycsoportja legjobb magyarjaként zárt

Szigetszentmiklóson került sor a legrangosabb hazai rendezésű verseny tavaszi fordulójára, ahol a szarvasi karatésok ismét bizonyítottak: 1 arany, 1 ezüst és 2 bronzéremmel térhettek haza.

A Tatami Kupán 10 ország 74 egyesületének több mint 700 versenyzője indult el, a szarvasi karatésok 11 fős csapattal érkeztek Budaörsre. Fiaink első érmét Kerti Kelemen szerezte, aki az egyenes ágon ugyan elakadt a későbbi második helyezett ellen, de a vigaszágon bronzéremig menetelt. Kelemen Zsombor ugyanennek a kategóriának a másik ágán haladt előre, csak a döntőbe jutásért tudták megállítani, a harmadik helyet azonban magabiztosan hozta ő is, így a dobogó harmadik fokán egymás mellett két szarvasi is állhatott a -40kg-ban.

A sorozatot Csányi Balázs folytatta, aki egy korosztállyal feljebb a +45kg-ban szerzett bronzérmet.

Sindel Márk ezúttal egy súlycsoporttal feljebb indult, de itt is helyt állt: három győztes meccsel a harmadik helyen zárt a kadetek 57 kg alatti mezőnyében.

A nap legjobb eredményét a kadet +70 kg-ban Frankó Dániel érte el, aki tudatosan és magabiztosan haladt előre pontról pontra, mérkőzésről mérkőzésre egészen a dobogó legfelső fokáig.

Utóbbi két versenyzőnk a korosztályos válogatott keret tagjaiként a rangos nemzetközi mezőnyben kategóriájuk legjobb magyar eredményét érték el, és így mindketten a kvalifikációs sorozat első helyére kerültek.

Ruzsinszki György

Kiemelt

Dr. Melis János címzetes főjegyző és Babák Mihály polgármester (Fotó: Hegedűs Éva) Dr. Melis János címzetes főjegyző és Babák Mihály polgármester (Fotó: Hegedűs Éva)

Babák Mihály szerint jó konstellációjú képviselő-testület alakult ki

Politika

Újabb diákolimpiai érem, ezúttal kötöttfogásban

Sport

Fotó: Rácz István Fotó: Rácz István

Tejfeldolgozó üzemet avatott a Szarvasi Agrár Zrt.

Gazdaság

Mindhárom polgármester maradt

Politika

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect