Connect with us

Hírek

Az ezüst már biztos, az arany sorsa a hétvégén dől el

Csipai Csaba
Csipai Csaba

12 csapat 11 mérkőzést vív egymással az öregfiúk egyfordulós megyei bajnokságában. Hétvégén a Szarvasi FC – Mezőkovácsháza mérkőzésre került sor.

Az első labdaszerzésből megindultak a szarvasiak. A saját térfelének közepéről dr. Bencze Tamás indult el a bal szélen, középre adta ahol érkezett Bogdán Gábor és Csipai Csaba. Csipai talált először a vendégek hálójába (1-0).

A 14. percben a vendégek egyenlíteni tudtak. Egy szarvasi lest követő szabadrúgásból dr. Mikite Attila talált fejjel Fábri Attila hálójába (1–1).

A 19. percben ismét Csipai és Borsó összjátéka ért gólt. Csipai levitte a labdát az alapvonalig, és hátra adta az érkező Bogdánnak, akinek csak annyi dolga maradt, hogy az üres kapuba továbbítsa (2-1).

A 25. percben egy kapura lőtt, de Fábri előtt az egyenetlen talajról felpattanó labda majdnem megviccelte kapusunkat, akinek minden ügyességére szükség volt, hogy a fizika szabályait meghazudtoló labdát a gólvonalon kívül tartsa.

A következő támadásnál Enabulele Stanley szerezte és tartotta meg a labdát, nem adta oda senkinek, inkább a kapuba lőtte (3-1).

A 40. percben érkezett a negyedik hazai gól. Styecz György-Bencze–Borsó háromszögezés után Borsó vágta a bal felső sarokba (4–1)

A lefújás előtt megesett az ötödik szarvasi gól is. Bencze lövését kifogta a vendégek kapusa, amire Csipai érkezett és lőtte a hálóba (5-1).

A második félidőben egy gól esett. Akkor a minden akció kidolgozásában szeret vállaló Bencze volt eredményes (6–1).

– Ha a gyomaiak behúzzák a mérkőzést, akkor nagy valószínűséggel mi leszünk a bajnokok – jelentette ki Paulik János, Macska a mérkőzés szünetében. Itt már megnyertként számolt a Mezőkovácsháza elleni mérkőzéssel, majd hozzátette, hogy a Gyomaendrőd – Szabadkígyós mérkőzés kimenetelétől függ, hogy bajnokok lesznek-e. Az ezüst már így is biztos volt.

Szarvas – Mezőkovácsháza öregfiúk bajnoki mérkőzés 6–1 (5–1)

Gólok: Csipai Csaba 2, Bogdán Gábor 2, Bencze Tamás és Stanley 1-1, illetve dr. Mikite Attila

Kiemelt

Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Bemutatkoztak Pósa Zsolt és Arnóczki Csaba György jobbikos képviselőjelöltek

Politika

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Utolsó percben szépített Endrefalvi

Csabacsűd

Timkó János (Fotó: Valló Zoltán) Timkó János (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe az álszent, csaló, szerepében Timkó János

Szarvas

OB II-es csapatunknak lezárult a teniszévad

Sport

Hirdetés

Archívum

2017. június
h k s c p s v
« máj   Júl »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Kategóriák

Friss

Connect