Connect with us

Csabacsűd

Vereséggel kezdte megye II-es szereplését a Csabacsűd

Gilik Attila fejel
Gilik Attila fejel

Megilletődve kezdte megye II-es bajnoki szereplését a Csabacsűdi GyLSE. A vele együtt a megye III. északi csoportjából feljutó Mezőberényi LE a fűbe hengerelte a hazaiakat, és vitte haza a három pontot.

A bemelegítésnél mintha a Gépállat SC két csapatát láttuk volna a mérkőzésre hangolódni. Míg az őrök szerepében a mezőberényieket, a hazaiakban az őrzötteket lehetett felismerni. Ennek láttán az egyik néző ki is jelentette, megverjük őket. Nem lett igaza.

A mezőberényiek egy érettebb, fizikálisan erősebb csapattal érkeztek, akiknél a kor mellé gyorsaság és technika is társult. Az ötödik percben Kajlik Alpár egyből meg is lepte a hazaiakat egy góllal, ami nem tett jót a csűdiek önbecsülésének. Nagyon akartak, de semmi sem jött össze.

A második gól a 40. percben büntetőből szerezték a vendégek. Szabó Ferenc ütötte el a vendégek támadóját a tizenhatoson belül, mire Görgényi András habozás nélkül a büntetőkráterre mutatott és kiosztott egy sárgát Szabónak. Benyovszki János értékesítette a lehetőséget, 0–2.

A második félidőben már több veszélyes támadást vezettek a hazaiak, de a harmadik gól ismét a csabacsűdiek hálójába eshetett volna, de eljött Wéber Csaba nagy pillanata, aki kifogta Benyovszki János büntetőjét. Ez lendületet adott a csabacsűdieknek, de gól szempontjából meddő kísérleteket láthattunk.

Az utolsó vendéggól a 89. percben szerencsétlen hazai labdaérintések után esett Wéber hálójába.

A mérkőzés nagy részében az NB III-at is megjárt Gilik Attila nevét lehetett hallani a mezőberényiektől, akik egyfolytában egymást figyelmeztették a fogására. Gilik igyekezett a fokozott figyelmet meghálálni. Gyakorlatilag bármilyen állásból képes volt kapura lőni vagy fejelni. A csabacsűdi kapura lövések nyolcvan százalékát ő jegyezte ezen a mérkőzésen.

A mérkőzés vezetésében Görgényi András segítségére Korbely Péter és Steigler Ádám volt.

Csabacsűdi GyLSE – Mezőberényi LE 0-3 (0-2)

Csabacsűdi GyLSE: Wéber Csaba – András Attila Xavér, Szabó Ferenc (65’ Fabó Bence), Bertók Gergő (461 Mochnács Tamás) – Hraskó Tibor, Gilik Attila – Viszkok Gábor (461 Nyemcsok Mihály), Sovány Pál, Sándor János, Kasik Márk (77’ Bobvos Richárd) – Endrefalvi Erik
Cserék: Hudák Roland, Kiss Gábor, Nagy Zoltán

Sonkoly Lajos edző: Hiába játszottunk mezőnyfölényben, ziccereket nem tudtunk kialakítani. Anélkül meg igen nehéz gólt elérni.

Kiemelt

Király Balázs 60 km-t úszott. Mögötte Legoza Éva (39 km) (Fotó: Hegedűs Éva) Király Balázs 60 km-t úszott. Mögötte Legoza Éva (39 km) (Fotó: Hegedűs Éva)

210 induló a Luca-napi úszáson

Sport

Schmidt Gábor (Fotó: Babák Zoltán) Schmidt Gábor (Fotó: Babák Zoltán)

Büszkén zárhatták az évet a kajakosok

Sport

Nyári Krisztina és Blastyákné Fekécs Szilvia Nyári Krisztina és Blastyákné Fekécs Szilvia

Alföldi lányok is elbírnak a hegyekkel

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

A hétvégén zajlott a Fakupa második fordulója

Sport

Hirdetés

Archívum

2017. augusztus
h k s c p s v
« Júl   Sze »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect